Știi care este punctul comun al numelor Faustina, Felicia și Souad? Toate aceste nume de fete, pe lângă faptul că sunt foarte frumoase, sunt sinonime cu bucurie, fericire, prosperitate și speranță. Deci sunt cea mai bună alegere pentru bebeluși.

De altfel, foarte mulți părinți le aleg pentru a fi siguri că bebelușii lor se nasc sub o stea bună. Iată deci o selecție cu cele mai frumoase nume de fete care poartă noroc, care să te inspire.

Joy. Este un nume anglo-saxon care înseamnă bucurie în latină. Pentru unii, este diminutivul numelui Josse, derivat de la zeul germanic, Gauz. Cele care poartă acest nume sunt cele mai independente.

Alaia. Este un nume multicultural care înseamnă bucurie în bască și virtuoasă în arabă. Cele care poartă acest nume sunt ambițioase și voluntare, fine observatoare și altruiste.

Amel. Un nume care semnifică speranță în arabă. În Coran se referă la speranța în Dumnezeu. Fetițele care poartă acest nume sunt cele mai sincere și mai directe.

Faustina. Este un nume derivat din latinul faustus care se poate traduce prin fericit. Alege acest nume pentru cea mai ambițioasă fetiță.

Nadia. Nadia înseamnă speranță în rusă. Iar în arabă înseamnă cea care proclamă tare și puternic un lucru. Cele care poartă acest nume sunt cele mai tenace.

Souad. Acest nume înseamnă în arabă cea norocoasă sau cea fericită. Sunt cele mai populare fete datorită inteligenței lor.

Letiția. Un nume foarte frumos, care vine de la allegria. Cele care poartă acest nume sunt cele mai mândre.

Olga. Acest nume este derivat de la termenul germanic care înseamnă bucurie. Este vorba despre varianta slava a numelui Helga. Fetițele ce poartă numele de Olga sunt cele mai dinamice.

Celeste. Este un  nume derivat de la Caelestis care înseamnă care provine din cer. Un nume ideal pentru fetițele pline de viață.

Zhang. Este un nume care în chineză înseamnă copil al bucuriei. Asta explică popularitatea sa pe ale meleaguri. Serioase și știind cum să îi asculte le cei din jur, fetițele ce poartă acest nume sunt cele mai organizate.

Stella. Este un nume de origine latină care desemnează stelele. Un nume perfect cele mai dulci fetițe.

Lasă un răspuns