Venirea pe lume a prințesei tale se apropie cu pași repezi si inca nu ai ales numele? Nu intra în panică, am selectat pentru tine câteva din cele mai frumoase nume de fete din biblie. Numele biblice sunt încă foarte răspândite și populare la noi în țară. Deoarece facem parte dintr-un popor creștin, numeroși sunt părinții care optează pentru un nume din biblie pentru fetițele sau baieții lor. Iată care sunt cele mai frumoase nume de fete din biblie.

Eva este unul din cele mai frumose nume de fete din biblie. Un nume ce semnifică în ebraică viață, cea care dă viață. Un nume ideal pentru o fetiță avidă de libertate, independentă. Eva este o persoană fidelă, loială și corectă care simte nevoia să fie iubită și ocrotită.

Printre cele mai frumose nume de fete din biblie se numără și Debora. Un nume ce caracterizează o fetiță animată de o mare pasiune. Impetuoasă și curajoasă, Debora este o persoană deosebit de tandră.

Maria este unul din cele mai cunoscute nume de fete din biblie, un nume esential si popular in tarile crestine si nu numai. Maria este o mică prințesă entuziastă și inteligentă. Rând pe rând, Maria este provocatoare și discretă. Puternică și fragilă totodată.

Ioana este un alt prenume din categoria nume de fete din biblie, un nume ce caracterizează o persoană cu picioarele pe pământ, adeptă a pragmatismului. Însă, aceasta este doar o fațadă în spatele căreia Ioana încearcă să își ascundă personalitatea excesivă și pasională.

Deoarece prenumele de Gabriela semnifică forța lui Dumnezeu în ebraică, este ideal pentru părinții în căutare de nume de fete din biblie. Gabriela este o fire energică și deschisă care depune toate eforturile posibile pentru a reuși în tot ceea ce își propune.

Ana semnifică a binevoi, a avea milă. Ana este intuitivă, dinamică și perspicace, are nevoie de stabilitate și simte nevoia să fie înconjurată de iubire. Iată un alt prenume potrivit pentru cei care caută nume de fete din biblie.

Rebeca este un nume ce semnifică splendoare. Rebeca este o persoană activă, independentă și ambițioasă. Știe să preia frâiele în orice circumstanță, este stăpână pe propria viață sa fără să aibă nevoie de ajutorul celor din jur. Rebeca, încadrat în categoria nume de fete din biblie a revenit în forță în ultima perioadă.

Alexandra semnifică apărătoarea umanității în greacă. Se adaptează perfect oricărei situații și este dotată cu un caracter puternic. Autoritară și nerăbdătoare, Alexandra își trăiește fiecare zi din viață de parcă ar fi ultima.

Sara este un prenume ce semnifică prințesă, doamnă, regină în ebraică. Unul din cele mai frumoase nume de fete din biblie, Sara este o variantă a numelui evreiesc Sarah. Îndrăzneață și înțelegătoare, Sara are tendința să se complice inutil.

Salomea semnifică cea pașnică, cea neatinsă. Dearece nimeni nu îi poate rezista, atât este de carismatică și irezistibilă, Salomea este un prenume ideal pentru o fetiță determinată, care debordează de energie și de vigoare.

Un nume biblic va încorona cu siguranță un destin frumos, îi va conferi curaj și sensibilitate celei care îl poartă.

LĂSAȚI UN MESAJ