Legenda spune ca fetitele s-au nascut din flori. Ocazia ideala de a te inspira din aceste superbe si imbatatoare creatii ale naturii pentru a gasi numele perfect pentru fetita ta, delicata ca o floare.

Iris. Exista numeroase varietati de iris. Florile de iris in tonuri de albastru si violaceu sunt cele mai frecvente insa se gasesc flori de iris si cu petale rosii, roz, portocalii, chiar si in tonuri de negru. Principalele trasaturi de caracter ale unei fete ce poarta numele de Iris sunt generozitatea si optimismul. Iris este o fata luptatoare careia ii place sa castige toate bataliile vietii.

Margareta. Iata un prenume extrem de feminin ce degaja blandete. Purtatoarele acestui nume sunt cunoscute pentru faptul ca au un caracter puternic. Exista situatii in care se dovedesc a fi incapatanate insa au simtul responsabilitatii si sunt mereu prezente pentru familie si prieteni daca au nevoie de ele.

Dalia. Aceasta planta originara din America de Sud este extrem de apreciata deoarece da flori colorate, mari insa fara miros. In ebraica Dalia semnifica “buchet de flori”. Dalia este un prenume destul de rar iar fetele ce poarta acest nume se caracterizeaza prin altruism si simtul intuitiei.

Camelia. Aceasta magnifica floare provenita din Asia este apreciata pentru petalele sale delicate si forma sa rotunjita. Se gasesc camelii de culoarea roz, alb, rosii si portocalii. Nume rar, Camelia revine din nou in forta. Fetele cu numele de Camelia au un temperament puternic si ascund o mare sensibilitate.

Rosa. Acest nume delicat se inspira din cea mai romantica floare, trandafirul. Rosa este o tanara cu caracter puternic care stie sa se impuna si sa se faca respectata. In spatele autoritatii sale naturale ascunde o mare tandrete.

Crina. Numele de Crina inseamna puritate si sinceritate, un omagiu adus delicatei flori de crin. Crina este o persoana binevoitoare, blanda, sincera si fidela atat in relatia cu prietenii cat si in relatia de iubire.

Violeta. Violeta este o planta medicinala comestibila pe care o putem gasi si in padure. Violeta se foloseste pe post de infuzie pentru a trata probleme respiratorii. Fetele ce poarta numele de Violeta au oroare de rutina. Le place sa isi condimenteze putin viata de zi cu zi, le plac schimbarile si sa descopere lucruri noi.

Lacrimioara. Numele de Lacrimioara sugereaza o persoana introvertita, misterioasa. Persoanele cu numele de Lacrimioara sunt diplomate si tine cont de sentimentele celor din jurul sau.

Lasă un răspuns