Nume de fete inspirate de serialele Netflix

Serialele Netflix ar putea sa fie cea mai bună sursă de inspirație pentru a găsi cel mai frumos nume pentru bebelușul tău. Iată deci care sunt cele mai frumoase nume de fete inspirate de serialele Netflix.

Piper, Raquel, Marina, Nina… eroinele tale din serialele prederate pot să fie cea mai bună sursă de inspirație din mai multe puncte de vedere.

Eleven. Este un nume de origine anglo-saxonă foarte vechi. În Stranger Things, Eleven posedă puteri supranaturale, un lucru care îi permite să înfrunte o creatură care face rău. Cele care poartă acest nume sunt neobosite și ordonate.

Raquel. Este un nume care provine de la un termen ebraic vechi și care înseamnă berbec. În Biblie, Raquel este a doua soție  a lui Iacob. În La Casa de Papel, Raquel este o anchetatoare care trebuie să afle cine a dat spargere la Fabrica Monezii. Raquel este cea mai ambițioasă.

Esther. Este un nume biblic inspirat din termenul din persă care înseamnă stea. În Unorthodox, Esther Shapiro încearcă să scape de o comunitate din Brooklyn căreia îi aparține. Cele care poartă acest nume sunt cele mai drepte.

Piper. Piper este un nume foarte popular în țările anglo-saxone.
În Orange is the New Black, Piper a fost arestată pentru trafic de droguri. Piper este cea mai optimistă dar și cea mai spontană.

Maeve. Acest nume anglo-saxon este cel care face referire la o regină din mitologia irlandeză. În Sex Education, Maeve este o liceană rebelă, respinsă de toți. Cele care poartă acest nume sunt cele mai muncitoare.

Marina. Acest nume exstă încă din Antichitate. Semnifică maritim în latină. În Elite, Marina Nunier Osuna este o adolescentă rebelă care are o familie sus-pusă. Marina este o fină observatare, modestă și independentă.

Hannah. Este un nume de origine ebraică care înseamnă grație. În 13 Reasin Why, Hannah Baker este o tânără care s-a sinucis și care spune cele 13 motive ale sale pe casete. Cele care poartă acest nume sunt cele mai blânde și cu cel mai viu spirit.

Nina. Este un nume cu origini foarte contorversate, foarte răspândit. în Locke & Key, Nina se mută cu copii săi într-o casă cu mari secrete. Cele care poartă acest nume sunt cele mai oneste.

Lasă un răspuns