Urmează să vină pe lume mica ta comoară însă ești în pană de idei în ceea ce privește numele? Consultă lista noastră de nume de fete internaționale și vei găsi sigur unul pe placul tău.

Ana. Ana este un nume foarte popular în România, dar nu numai. Face parte din categoria de nume de fete internaționale care se mai întâlnește și în Rusia, Italia, Norvegia, Danemarca sau Finlanda… un nume foarte frumos, care în ebraică înseamnă grație. În japoneză, numele de Ana devine Hana și înseamnă floare. Am putea spune chiar că este un nume de fete internațional prin excelență.

Sofia. Sofia este un nume de fete internaționale foarte in vogă în țările francofone, hispanice, germanice, slave sai anglo-saxone. Un nume foarte frumose de fete internațioanale, care înseamnă înțelepciune în greacă și pură în arabă. Sofia este o fetiță foarte curioasă care are o sete imensă de cunoaștere și de noi descoperiri.

Giulia. Giulia sau Iulia sunt nume care fac parte din categoria de nume de fete internațioanale foarte răspândite în diferite culturi – scandinave, anglosaxone sau hispanice, dar și în diferite țări. În țările din Est se mai scrie Yulia.

Kim. Un prenume masculin in Vietnam sau Coreea, Kim înseamnă aur. În țările anglofone este vorba despre un nume feminin, cel mai adesea diminutivul numelui Kimberly. Un nume care poate să fie derivat de la un termen african care desemneană câmpiile regale.

Riana. Riana este un nume foarte frumos din categoria de nume de fete internaționale. Este un nume foarte în tendințe, care înseamnă în irlandeză mică regină și frumoasă în arabă. Cele care poartă acest nume sunt foarte creative, sensibile și visătoare.

Lea. Din lista de nume de fete internaționale face parte și Lea, un nume foarte scurt, melodios și ușor de purtat. Nu e deci de mirare că este din ce în ce mai apreciat. Numele de Lea este de origine ebraica, care înseamnă gazelă. Fetițele ce poartă acest nume sunt foarte creative și sensibile.

Lina. Lina este un nume de fete internationale adorabil. În arabă acest nume înseamnă suplă și tandră. Este vorba și despre un diminutiv al numelui Angelina, Carolina sau alte nume care se termnină în Lina. Scris Li Na în chineză, acest nume se traduce prin frumusețe prețioasă sau floare de iasomie.

Maya. Iată un alt nume din categoria de nume de fete internaționale care se pronunță foarte ușor și care sună foarte bine indiferent de limbă. Un nume foarte frumos care simbolizează puritatea și noblețea.

Aya. Aya este un nume cu origini foarte diverse, extrem de răspândit în unele țări africane. Un nume cu o simplitate fonetică incredibilă care seduce din ce în ce mai multe persoane.

Eva. Eva este un nume de fete internaționale cu un succes incredibil, foarte ușor de pronunțat și el. Este un nume derivat de la termenul de hayyah, care se traduce prin a trai.

Sara. Sara îi va seduce cu siguranță pe cei care vor un nume care să se pronunțe foarte ușor și în străinătate. Un nume care în ebraică se traduce prin prințesă, foarte în tendințe mai ales prin țările cu culură iudeo-creștină. Dar se poate alege și varianta sa, Sarah.

Norah. Norah este un nume cu mai multe origini. Vine din greaca Eleos, unde înseamnă compasiune sau din araba ellinor, care se traduce prin Dumnezeu este lumina mea. Este deci perfect pentru o fetiță care îți va ilumina viata.

Zoe. Zoe este un nume care se traduce prin viață sau existență. Este un nume scurt, care se pronunță foarte ușor, ideal pentru fetițele cu foarte multă voință.

Lucy. De ce nu ai miza pe un nume de fete internaționale precum Lucy? Foarte ușor de pronunațat și adorabil, Lucy este un nume care vine din latină, care înseamnă lumină. Fetițele ce poartă acest nume sunt perseverente, foarte cerebrale și sociabile.

Mia. Mia este un nume pentru fetițe, încântător, de origine scandinavă, o variantă prescurtată a numelui Maria. Este foarte în vogă de ceva ani și din ce în ce mai des întîlnit în Statele Unite sau Europa.

Lisa. Numele de Lisa este un nume cate provine din ebraica Elisheba, care înseamnă Dumnezeu este plenitudine. Este echivalentul numelui Elisabeta, un nume foarte apreciat, ideal pentru fetițele mai fidele și prudente.

Ema. Este un nume din categoria de nume de fete internațioanale care înseamnnă Dumnezeu cu noi. Varianta cu dublu M este și ea foarte răspândită.

Ines. Ines este un nume foarte frumos, ideal pentru fetițele mai generoase, cu varianta la fel de frumoasă, Agnes.

 

Lasă un răspuns