Chiar daca nu sunt chiar atat de populare, unele nume precum Anton, Vadim, Mila sau Anastasia sunt foarte elegante si nobile si foarte usor de purtat. Care sunt cele mai frumoase?

Anastasia. Este un nume de origine greaca, insemnand inviere. Este un nume foarte in voga in Rusia, avand si diminutivul de Nastya. Cele care poara acest nume sunt riguroase si metodice atat in viata privara cat si in cea profesionala.

Nina. Acest nume este un diminutiv de la Anna, un nume de origine ebraica, insemnand « gratie ». Un nume foarte apreciat, ideal pentru fetitele comunicative, diplomate, care cauta inainte de toate armonie.

Anna. Un nume international prin excelenta care a devenit din ce in ce mai popular datorira filmului « Frozen » din 2013. Anna este un nume care se potriveste de minune celor cu un caracter dinamic, foarte optimiste dar si foarte generoase.

Mila. Acest nume este o forma a Ludmillei, care in slava inseamna “iubita de popor”. Fetitele cu acest nume sunt foarte ambitioase, curajoase si nu le lipseste deloc autoritatea. Isi fixeaza obiectivele si la ating datorita harniciei si consecventei de care dau dovada.

Sofia, de orogine greaca, Sofia este un nume mai vechi, derivat de la Sophie, care inseamna intelepciune. Un nume foarte raspandit in Grecia, in tarile slave sau hispanice, dar si in cele din Europa de Nord. Cele care poarta acest nume sunt hotarate, seducatoare, foarte carismatice si energice.

Dimitri. Un nume care face referire la Demeter, zeita agriculturii. Un nume mai discret, traditional in Rusia si in tarile slave, cu un diminutiv foarte frumos, Dima. Cei care poarta acest nume sunt independenti, ambitiosi si foarte descurcareti.

Anton. Este forma slava a lui Antonio, un nume care in latina inseamna « inestimabil ». Un nume ideal pentru baieteii cu un caracter afirmat, autonom, care vor sa fie in prim plan si care muncesc foarte mult pentru a reusi.

Vadim. De origine slava, acest nume inseamna « conducator ». Cei cu acest nume sunt foarte perseverenti si eficienti. Datorita acestui lucru isi atng foarte usor scopul.

Sacha. Este un diminutiv de la Alexandru, foarte popular, potrivit baietilor seducatori, amuzanti si originali.

Lasă un răspuns