Fie ele mai rare, mai originale sau mai populare, numele de copii inspirate din lumea animalelor sunt foarte frumoase si se pot alege in functie de animalul tau favorit.

 

Ines. Este un nume inspirat din latina care inseamna « miel ». Are un succes extrem de mare. Cele cu numele de Ines par promise unui destin de cuceritoare.

 

Swann. Swann este un nume atat de baieti cat si de fete care isi trage originea de la cuvantul englzesc care semnifica « lebada ». Cei care poarta acest nume sunt recunoscuti pentru calmul si penturu facilitatea lor de a se adpta oricarei situatii.

 

Lea. Un nume care este si el destul de celebru. Un nume care inseamna in ebraica “gazela sau vaca salbatica”. Fetitele care poarta acest nume poseda un mare simt artistic.

 

Gauvain. Un nume care in celtica inseamna “soim”. Baietii care poarta acest nume sunt dinamici, sunt eleganti si independenti. Acest nume este si cel al unuia din cavalerul mesei rotunde, un nepot al regelui Arthur.

 

Hermina. Un nume de origine franceza si scandinava. Hermelina este un animal asemanator cu nevastuica. Un animal care are o blana care devine alba iarna si care este un simbol al puritatii.

 

Lubin. Este un nume care vine din germana si care inseamna « lup ». Cei cu acest nume iubesc lucrurile bine facute si cele clare. Dar apreciaza si fantezia din cand in cand.

 

Elaia. Este un nume de origine basca, un nume care inseamna « randunica ». Trasatura sa de caracter cea mai importanta este cu siguranta altruismul.

 

Arnaud. Un nume care inseamna atat « vultur » cat si « putere ». Cei cu acest nume dau dovada de un spirit viu si curiozitatea lor fac din ei niste castigatori.

 

Ronan. Un nume care isi trage originea din irlandeza, insemnand « tanara foca ». Persoanele cu acest nume sunt dotate cu o mare sensibilitate artistica si cu un simt al elocintei.

 

Colombe. Daca porumbelul este simbolul pacii, micutele cu acest nume sunt inainte de toate creative si pline de viata.

 

Bertrand. Un nume care inseamna « corb, stralucitor ». Sunt niste persoane stabile si responsabile care nu se tem de responsabilitati deloc.

 

Melissa. Un nume are vine din greaca si care inseamna « albina ». Melissa este si o nimfa.

 

Leandre. Sunt cei mai fermecatori, iubesc viata… Un nume care in limba greaca inseamna « leu si barbat ».

 

Ulrich. Un nume care vine din limba germana « wolf » care inseamna “lup” si “rik” care inseamna “puternic”. Cei cu acest nume sunt sensibili, curajosi si rigurosi care au si un mare simt moral.

 

Leonie. Un nume care isi trage originile din « leu ». Cele cu acest nume sunt ambitioase si responsabile si incearca orice pentru a reusi.

 

Filip. Este un nume purtat de numerosi regi si printi si care inseamna « cel care iubeste caii ».

 

Linda. Un nume de origine germanica, un nume care inseamna « sarpe ». Cele cu acest nume sunt cele mai ambitioase.

Lasă un răspuns