Ești în căutarea unui nume înstelat pentru micul tău soare? Cassiopeea, Alya, Arwen sau Hercule… iată care sunt cele mai frumoase nume inspirate de stele pentru copilași.

Sunt cea mai bună alegere pentru viitorii părinți cu capul în nori, pasionați de astronomie, de sistemul solar sau de spațiu.

Galina. Este un nume de fată de origine greacă. Înseamnă strălucirea soarelui. Micuțele cu acest nume, țin foarte mult la dreptate, la armonie și la rigoare și sunt cele mai ambițioase.

Sirius. Sirius este o stea care se poate vedea cu ochiul liber. Un nume care sună foarte bine și este cea mai bună alegere pentru un băiat carismatic, curios și inteligent.

Electra. Este un nume de fată care înseamnă stea strălucitoare. Electra este cea mai dinamică, organizată și îndrăzneață.

Maia. Pe lângă faptul că este o stea din cele șapte Pleiade, Maia este zeița fertiliății și a primăverii. Este cea mai conștiincioasă fetiță, cuminte și binevoitoare.

Hercule. Este numele unei constelații, dar și al unui eroi celebru din mitologia greacă. Cei care poartă acest nume sunt riguroși, perseverenți și autoritari.

Rana. Este un nume care înseamnă bogată și nobilă în arabă. Este și cea mai apropiată stea de soare. Cele care poartă acest nume sunt cel mai adesea asociate cu meditația, inteligența și știința.

Cassiopeea. Este o constelație de stele foarte mare din Calea Lactee și cel mai frumos nume pentru o fată. Cele care poartă acest nume sunt receptive, sociabile și diplomate.

Alya. Este un nume de fată, dar și un nume de stea. Alya este generoasă, entuziastă și comunicativă.

Leila. Este un nume de origine arabă care se traduce prin crepuscul. Cele care poartă acest nume sunt solare, drăguțe și cele mai inteligente.

Stella. Este un nume de origine latină și în mod evident, înseamnă stea. Micuțele Stella sunt înconjurate de cele mai simple persoane, dar și de cele mai inteligente.

Celestin. În latină înseamnă cel care provine din cer, micuții cu acest nume sunt fideli și adoră puterea.

Esther. Este un nume de fată care în persană înseamnă stea. Cele cu acest nume sunt cele mai fermecătoare și au cele mai bune opinii.

Arwen. Arwen este un nume de fată din Lord of the Rings. Înseamnă femeie nobilă sau steaua serii în limba elfilor. Sunt cele mai analitice și umaniste.

Selena. Este o stea din Constelația Pleiadelor. Cele care poartă acest nume sunt foarte atașate de familie.

Lasă un răspuns