Esti in pana de inspiratie si nu stii ce nume sa pui copilasului tau? Cum ar fi sa iti cauti muza in lumea minunata a benzilor desenate? Alix, Lou, Adela…. iata o lista cu nume inspirate de eroii sau eroinele tale preferate.

Adela. Numele Adela este un nume de origine germanica si inseamna « nobila ». Purtatoarele acestui nume sunt mereu in cautare de originalitate si de fantezie. Se arata uneori mai reci dar sunt mereu foarte tandre.

Charlie. Charlie este un nume de origine germanica, un nume care inseamna « forta » si « virilitate ». Un nume folosit pentru baieti, dar care incepe sa fie din ce in ce mai popular si pentru fete. In orice caz, un nume ideal pentru copilasii generosi, empatici si cu un minunat simt al umorului.

Martin. Denumirea Martin este un nume care vine din latinescul « martinus », insemnand « vindecator ». Cei care poarta acest nume dau dovada de o delicatete de spirit exceptionala, dar si de multa intuitie.

Alix. Alix este un nume care inseamna « de vita nobila ». Fetitele ce poarta acest nume sunt independente si foarte autoritare, dar pot sa fie si foarte sensibile in acelasi timp.

Leonard. Numele de Leonard este un nume de origine germanica, insemnand « leu curajos ». Cei care poarta acest nume sunt foarte activi, foarte muncitori si au o inclinatie aparte inspre lumea artistica.

Lou. Numele de Lou este un nume care inseamna in celta « lumina ». Fetitele ce poarta acest nume sunt foarte creative, voluntare si ambitioase, dar uneori sunt si foarte nervoase.

Esteban. Esteban este o varianta a grecescului Stephanos. Cei cu acest nume sunt persoane foarte calduroase, sociabile, avand mare girja cu privire la imaginea pe care o transmit despre sine. Dar uneori le cam lipseste siguranta.

Tamara. Tamara este un derivat al numelui din ebraica, Thamar. Fetele ce poarta acest nume sunt foarte dulci si placute, prudente si foarte sensibile, incercand sa se tina departe mereu de tot ceea ce este negativ.

Elza. Elza este un diminutiv al frumosului nume Elizabeth. Fetele cu numele de Elza sunt foarte energice si autoritare. Stiu sa fie foarte convingatoare si tin foarte mult la independenta lor.

Lasă un răspuns