Cauti o sursa de inspiratie pentru numele bebelusului tau? Ce ar fi sa te inspiri din eroii Disney Pixar? Printii si printesele Disney, animalele care vorbesc, zanele bune si alte povesti magnifice…pana si adultii s-au lasat sedusi de universul Disney. Universul magic al Disney Pixar ii face sa viseze pe copii si pe parinti deopotriva. Trebuie sa recunoastem faptul ca fimele Disney sunt atemporale. Si pentru ca fiecare din noi ne-am imaginat macar o data in pielea unui personaj Disney, de ce sa nu alegi un prenume inspirat din filmele Disney Pixar?

Alice in tara minunilor. In lung-metrajul celor de la Disney, inspirat din romanul lui Lewis Caroll, Alice este o mica scolarita, extrem de curioasa al carei imaginatie o va duce intr-o serie de aventuri miraculoase. Prenumele de Alice a avut mereu succes in randul parintilor si a fost integrat in topul 20 al celor mai frumoase prenume pentru copii.

Eric, Mica Sirena. Eric este printul seducator care a reusit sa o convinga pe Ariel sa paraseasca oceanul pentru pamant. Dupa succesul nebun de care s-a bucurat in anii ’60, prenumele Eric a fost atribuit unui numar mare de baieti. In 2016 100 de baieti au primit acest nume.

Anna, Frozen. Curajoasa si devotata familiei sale, printesa Anna nu ezita sa isi asume o multime de riscuri pentru a-si salva sora mai mare, pe Elsa. Popularitatea prenumelui Anna este in continua crestere datorita acestui film de animatie Disney.

Aurora, Frumoasa din Padurea Adormita. Cu parul sau blond, lung, Aurora le-a facut pe multe fetite sa viseze si somnul sau profund i-a facut sa viseze pe multi parinti. Insa prenumele Aurora care semnifica rasarit de soare este, din pacate, din ce in ce mai putin ales de parinti.

Celia, Monsters Inc. Prietena cea mai buna a eroului Bob Rasowski, i-a impresionat cu siguranta pe multi copii datorita serpilor sai din cap. Prenumele Celia, un derivat al Ceciliei, este extrem de popular in lumea intreaga de mai bine de 30 de ani.

Elsa, Frozen. Elsa este puternica si emotiva Regina a Gheturilor. Prenumele Elsa a inceput sa fie popular incepand cu anii ’70 iar filmul a accentuat tendinta.

Lasă un răspuns