Ai aflat de putina vreme ca esti insarcinata si esti in cautarea unui nume potrivit pentru bebelusul tau. Insa te-ai gandit ca personajul tau de film preferat ti-ar putea servi drept inspiratie pentru gasirea celui mai potrivit nume?

Harry, aventurierul. De origine germanica, Harry semnifica conducator, stapanul casei. Acest nume este inspirat din celebrul film Harry Potter. Harry este un baiat energic. Adora aventura si are nevoie de libertate. Insa asta nu il impiedica sa fie devotat persoanelor apropiate lui si sa ii ajute atunci cand este nevoie.

Holly vine din englezescul « hollen » care inseamna laur. Holly Golightly este interpretata de Audrey Hepburn in filmul Breakfast at Tiffany’s (1961). Holly este un prenume rar, sinonim cu generozitatea. Micuta Holly este intotdeauna dispusa sa ii ajute pe cei din jur. Este o persoana fiabila care reuseste in tot ceea ce isi propune.

Bruce, eficientul. Acest prenume este derivat de la un patronim de influenta scandinava. Jim Carrey este cel care il interpreteaza pe Bruce Nolan, reporter pentru un canal de televiziune din Buffalo in comedia Bruce Allmighty. Bruce este o persoana pe care poti conta in orice circumstanta. Nu ezita sa depuna eforturile necesare pentru a obtine ceea ce doreste si isi atinge obiectivele cu tenacitate.

Rose, entuziasta. Prenumele Rose vine din latinescul Rosa. Acest prenume a fost facut celebru de catre Rose DeWitt Bukater, eroina din Titanic interpretata de Kate Winslet. Persoanele care poarta numele de Rose sau derivatele acesteia se adapteaza perfect oricarei situatii. Rose este o persoana comunicativa care stie sa ia cele mai bune decizii fara prea mari eforturi.

James cel determinat. James este un prenume ebraica si inseamna a urmari. Cine nu a auzit de James Bond, celebrul agent 007? Acest spion de origine britanica a cucerit un numar mare de fani inca de la crearea sa, in 1953. eficient si dinamic, James isi atinge tote obiectivele in viata, unul cate unul. James este o persoana sociabila.

Mary cea rezervata. De origine ebraica, Mary inseamna iubita, stea de mare, marea amaraciunilor. Cine nu a auzit de Mary Poppins? Mary este o persoana mai rezervata care nu are incredere in fortele proprii insa care sties a ii asculte pe oameni la nevoie.

 

Lasă un răspuns