Nume pentru viitori exploratori

Ești în căutare de cele mai frumoase nume pentru un copilaș, dar îți lipsește inspirația? Te-ai gândit până acum să te inspiri de la marii aventurieri de ieri și de azi?

Vasco. Iată un  nume frumos de inspirație marină. La fel ca și marele navigator portughez Vasco Da Gama. Acesta a trebuit să descopere drumul înspre India și să facă față unor numeroase furtuni.

Alexandra. Este un nume perfect pentru o fetiță inteligentă cu un spirit aventurier. Ne duce cu gândul la exploratoarea Alexandra David- Neel, cea care a fost prima europeană care a ajuns la Tibet.

Mike. Este un  nume ideal pentru un băiețel care nu se teme de nimic. La fel ca și Mike Horn, cel care a făcut turul Terrei, de-a lungul Ecuatorului, cel care a făcut o expediție la cercul polar sau cel care a traversat Arcticul singur.

Edmund. Un nume ideal pentru un copilaș care va ajunge pe vârfurile munților! La fel cum a făcut-o și Edmund Hillary. Acest alpinist neo-zeelandez este primul care a ajuns pe vârful Everestului în anul 1953.

Marco. Pentru băieței, acest nume este o invitație la călătorie. Pentru că este numele exploratorului Marco Polo. În anul 1271 merge până la actualul Pekin pentru negoț. Iar împăratul i-a dat mai multe misiuni.

May. Acest nume se potrivește mai ceva ca o mănușă aventurierelor cu inima mare. La fel ca și May French Sheldon. În anul 1891, aceasta părăsește Londra pentru a ajuta populațiile africane care trăiau în apropiere de lacul Chala.

Alexander. Cu un astfel de nume, un copilaș va avea un viitor cu adevărat genial. La fel ca și naturalistul german Alexander Von Hmboldt. Începând cu anul 1800, acesta străbate America de Sud, în căutare de vegetale, minerale și animale.

Cristopher. Cristopher este un nume ideal pentru un bebeluș avid de descoperiri, deoarece ne duce cu gândul la celebrul Columb. În anul 1492, celebrul explorator descoperă America, abordând coastele Antilelor, Cuba și Haiti.

Annemarie. Este un nume ideal pentru o fetiță independentă cu cea mai puternică personalitate. La fel ca și scriitoarea, jurnalista și aventuriera Annemarie Schwarzenbach. Aceasta a parcurs lumea la volanul mașinii sale.

Lasă un răspuns