Numele de băieți trebuie să fie frumoase, sonore, elegante și ușor de pronunțat. Deci cum ar fi dacă ai alege pentru băiețelul tău, un nume mai scurt?

Leo. Este un nume de origine latină care înseamnă leu. Este un simbol al curajului iar cei care poartă acest nume sunt cei mai fermecători. Băieții ce poartă numele de Leo sunt cei mai dinamici și mai curajoși și mai independenți și știu cum să atragă atenția prin sensibilitatea lor minunată.

Lucas. Un nume derivat de la grecescul Leukos, Lucas este un simbol al luminosului și al strălucirii. Lucas este o persoană foarte cerebrală și foarte organizată. Este un adevărat maestru al organizării.

Liam. Un nume derivat de la William, Liam provine de la termenii germanici wil și helm care înseamnă voință și cască. Liam este un băiat foarte pasional iar pentru el munca este o plăcere și nu o obligație.

Hugo. Este un nume de origine germanică care înseamnă spirit și imaginație. Hugo este cel  mai calm și cel mai binevoitor. Este un adevărat pacifist în adâncul sufletului.

Paul. Este un nume provenit de la latinescul Paulus, care înseamnă mic. Este un nume foarte în tendințe care caracterizează pasionații de călătorii și de descoperire. Știe cum să negocieze mai ales în domeniile care îl interesează.

Teo. Vine de la grecescul Thedoros, care înseamă darul lui Dumnezeu. Teo are un caracter foarte puternic, este foarte determinat și acordă o mare importanță aparenței.

Ilan. Este un nume de origine ebraică, care înseamnă arbore. Cei care poartă acest nume sunt băieți rezervați și timizi. Dar, preferă să păstreze pentru ei opiniile și sentimentele.

Malo. Este un nume mai vechi de origine bretonă care înseamnă lumină. Malo este o fire foarte afectivă și tandră. Simte nevoia să fie iubit de către cei din jur, el la rândul său, fiind foarte apropiat de familie.

Alix. Spune ceea ce simte și crede fără să se cenzureze. Merge mereu înainte și nu lasă niciodată garda jos în fața problemelor.

Mael. Mael este un nume de origine celtă, unde înseamnă stăpân, șef. Este o fire foarte calmă, este foarte curios și mereu în acțiune.

Lasă un răspuns