I love rock and roll! Wou! Ai si tu o atidudine de rock and roll sau de rock star? Viitoarea mama este fan Rolling Stone sau Metallica si viitorul tatic canta la perfectie la chitara? Perfect atunci. Iti venim in ajutor cu cateva idei de nume cu o atitudine demna de un rock star.

 

Repertoriul rock reprezinta o sursa de inspiratie ideala pentru cele mai frumoase nume originale si in top. Rockeri si rockerite in suflet, let’s go!

 

Elvis. The King adica. Iata un nume regal, chiar foarte rock and roll pentru un baiat. Cu siguranta ca bebelusul tau va sti cum sa te farmece la fel ca si Elvis Presley. Ochii sai dulci si vocea sa perfecta sunt atuurile sale de pret.

 

Pete. Pete Doherty este in acest caz muza noastra. Un cantaret si un chitarist britanic celebru. Daca personajul nu este un adevarat model atunci cand vine vorba despre moravuri, acest nume pe care il poarta insa este un simbol al bunatatii si al gentiletei. Il vei alege sau nu?

 

Joshua. O dedicatie pentru toti cei care iubes neconditionat formatia U2 si care iubesc albumul lor intitulat « The Joshua Tree ». Cantecul anuluii 1987 cu alte cuvinte. Joshua este una din numeroasele forme ale numelui Joshue. Un nume simbolic, un nume curent in Statele Unite, unde semnifica pacea si generozitatea.

 

Jim. Un nume care vehiculeaza un spirit rebel, la fel ca si imaginea liderului grupului The Doors. Cei cu acest nume sunt niste campioni ai spiritului de contradictie. Sunt din principiu contra tuturor lucrurilor si au o sete de emotii fara pereche. V-am prevenit.

 

Paul. Un nume care ne duce cu gandul la nimeni altul decat Paul McCartney, liderul formatiei Beatles. Mai mult decat un nume frumos. O emblema. Daca iti vei numi copilul asa vei reusi sa ii atragi talentul. Intr-o maniera generala micutii Paul sunt niste copii generosi, gratiosi, supli si iubesc efiziunile tandre.

 

Amy. Rock-ul nu este numai o afacere masculina. Nu chiar. Avem si un exemplu pe talentata Amy, un nume derivat de la Aime care semnifica fericire, dar si un mare succes.

 

Avril. Un nume al unei altei cantarete celebre care semnifica bucuria, fericirea, buna dispozitie. Cele cu acest nume sunt niste mici tandre si cele mai zambarete.

 

Jennifer. De la Jennifer Ayache care a devenit un model pentru foarte multa lume. Transmite cea mai fresh si cea mia vesela imagine.

 

Roxanne. Cu siguranta ca ai fredonat pana acum acest cantec. Un cantec care apartine celebrei trupe The Police, cu celebrul cantaret Sting. Un nume de cantec care vine de la celebra piesa a lui Cyrano de Bergerac. Un nume care se potriveste de minune fetitelor salbatice, pasionale care au un temperament de foc.

Lasă un răspuns