Tendinta actuala de less is more se pare ca se confirma si in cazul numelor, deoarece numele scurte, din trei litere mai ales, sunt din ce in ce mai trendy. Sam, Zoe sau Ava… care sunt cele mai frumoase nume din trei litere pentru cei mai scumpi ingerasi?

Luc. Numele de Luc, diminutivul lui Lucas, este asociat cu lumina, deoarece vine din latinescul « lux », care inseamna lumina. In epoca romanilor, copii nascuti cu aura erau numiti Lucius sau Lucia. Un nume foarte apreciat in ultimul timp, din ce in ce mai popular.

Joy. Joy este un nume care inseamna « bucurie » in engleza, fiind un nume care se apropie de numele de « Letitia », de origine latina. Fetitele ce poarta numele de Joy sunt foarte independenta si au un gust pronuntat pentru aventura.

Tom. Numele Tom, diminutivul lui Thomas, este un nume foarte frumos de origine armeniana, care inseamna « geaman ». Cei care poarta acest nume au un minunat caracter de leader si sunt in fiecare situatie din viata lor extrem de curiosi.

Ava. Ava este un nume cu o origine dubla, latina, unde « avis » inseamna « pasare », dar si ebraica, unde Chava inseamna « viata ». Cel mai probabil insa este derivat de la numele de Eva. Fetitele ce poarta acest nume sunt pline de pasiune si stiu cum sa actioneze mereu  la momentul potrivit.

Max. Max este un nume care vine din latinescul « maximus », unde inseamna « cel mai mare ». Un nume purtat de foarte multe personalitati care au marcat istoria, perfect deci pentru baieteii cu un viitor stralucit in fata.

Zoe. Fetitele ce poarta numele de Zoe sunt voluntare si impetuoase si sunt mereu in mijlocul actiunii, iubind sa se implice.

Sam. Sam este diminutivul numelui Samuel, care in ebraica inseamna “Dumnezeu a ascultat”. Cei care poarta acest nume sunt foarte devotati si generosi. In plus, baieteii cu numele de Sam intalnesc succesul peste tot.

Maé. Frumosul nume din trei litere este forma americana a numelui Maria. Principalele calitati ale fetitelor ce poarta acest nume sunt ambitia si amabilitatea.

Lasă un răspuns