Formidabile, Fantastice, Fabuloase…prenumele care incep cu F sunt in voga. Descopera-le de indata.

Felix. Deoarece semnifica fericit in limba latina, prenumele Felix caracterizeaza o fiinta deosebit de tandra si prietenoasa. Dinamic, Felix pare sa imbratiseze viata asa cum ii este data, nu isi face prea mari probleme, este un optimist. Dar si un mare visator…

Flavian. Extrem de calm, Flavian dispune de simtul diplomatiei, este un seducator innascut. Acest baiat nu are cum nu nu fie pe placul tuturor, este extrem de carismatic. Rafinat, zambitor, galant, Flavian va cuceri cu siguranta multe inimi.

Florentin. Veritabil Don Juan, lui Florentin nu ii plac persoanele profitoare, perfide, care vor totul de-a gata. Lui Florentin ii place schimbare, este in permanenta in cautare de ceva nou.

Francis. Dotat cu o personalitate extrem de puternica, Francis este destul de sensibil chiar daca isi ascunde cu incapatanare aceasta latura pentru a nu fi considerat slab de persoanele din anturajul sau. Altruismul cu care este dotat il determina pe Francis sa depuna eforturile necesare pentru a face viata celor din jur mai buna.

Firmin. Osciland intre autoritate si supunere, Firmin este un mic comedian, dotat cu un simt al umorului iesit din comun. Firmin este una din cele mai vesele persoane pe care vei avea ocazia sa le intalnesti vreodata.

Florian. Florian s-a nascut norocos, sansa ii surade mereu de-a lungul intregii vieti. Nu degeaba Florian inseamna acoperit de flori in limba latina. Chiar daca uneori comportamentul si actele sale par superficiale, acest lucru se datoreaza faptului ca incearca sa isi ascunda elanul si sentimentele fata de ceilalti pentru a nu fi considerat slab.

Fabio.  De origine italiana, Fabio este un prenume ideal pentru un baiat care isi ascunde sentimentalismul in spatele unei carapace. Fabio face tot ce ii sta in putere sa traiasca in armonie si echilibru alaturi de persoanele din jur.

Felician. Dupa cum ii indica si numele, Felician, fericit in limba latina, este facut pentru a fi fericit de-a lungul intregii vieti. Dinamic si intreprinzator, Felician este o persoana extrem de calduroasa si si sensibila, calitati extrem de apreciate de sexul feminin.

Lasă un răspuns