Formidabile, Fantastice, Fabuloase…prenumele care incep cu F sunt in voga. Descopera-le de indata.

Fanny.  De origine italiana, prenumele Fanny semnifica liber in limba latina. Fetele care poarta numele de Fanny sunt sociabile, afectuoase, nu le place sa intre in conflicte si urasc agresivitatea.

Felicia este un prenume de origine italiana. Felicia este o fetita vesela si simpatica. In ciuda faptului ca se arata timida uneori, Feliciei ii place sa se afle in centrul atentiei, sa atraga toate privirile.

Flavia. In ciuda unei aparente fragile, Flavia este o fetita puternica si seducatoare, careia nu ii rezista nimeni. Perfectionista si idealista totodata, Flavia va face tot posibilul sa isi implineasca visele marete.

Florina/Floriana. Natura autoritara si ambitioasa, Florina este o persoana nerabdatoare, in copilarie in special. Extrem de atasata de notiunea de libertate si indepenenta, Florina are nevoie de cele mai multe ori, sa fie imblanzita. Cel mai adesea aceasta misiune grea ii revine partenerului sau de viata.

Franceasca este o visatoare si este destul de fragila din punct de vedere emotional, trebuie sa ai grija cum te comporti cu ea, cum ii vorbesti, astfel incat sa nu o ranesti. Angoasata, anxioasa de cele mai multe ori, Francesca isi petrece majoritatea din timp punandu-si intrebari, indoindu-se de capacitatile sale.

Fidelina. Dinamica si indrazneata, Fidelina este dotata cu un caracter destul de dificil, cu greu ii poti intra in gratii. Lasandu-se ghidata in viata de spiritul sau logic, Fidelina adora dansul. Fidelina este un prenume extrem de rar in ziua de azi.

Fabiana. Natura emotiva, Fabiana este o fetita extrem de afectuoasa. Dotata cu o imaginatie mare, extrem de atrasa de magie si de stiinteleoculte, Fabiana nu lasa capul plecat in momentul in care isi doreste ceva cu ardoare, lupta cu toate fortele pentru a obtine acel ceva.

Floare. Plina de dinamism si vitalitate, Floare poseda o personalitate exploziva, are o personalitate extrem de puternica. Osciland intre rasete si lacrimi, Floare este o fetita extrem de emotiva si de o autenticitate fara pereche. Este fragila asemeni unei flori insa poate fi puternica cand situatia o cere.

Lasă un răspuns