Celte, arabe sau din Europa de Est, prenumele care incep cu K ne duc cu gandul la calatorii. Clasice sau moderne, rock sau mai suave, iata o lista a celor mai frumoase prenume pentru fetite care incep cu litera K.

Kevin este un prenume popular. Timid, insesizabil, insa dotat cu o imaginatie bogata, Kevin este o persoane deosebit de placuta si afectuoasa.

Kery este un prenume dat adesea barbatilor virili, impozanti, autoritari chiar. Kery este un barbat preocupat de aspectul sau fizic, seducator si sarmant, loial si respectuos totodata.

Kieran este un prenume ce provine dintr-un termen celt, ki si wan care inseamna razboinic si asalt. Kieran este un barbat caruia ii place sa dea dovada de forta, sa iasa in evidenta. Pe scurt, stie mereu ce isi doreste de la viata.

Kassim este un prenume care inseamna partaj in limba araba. Generozitatea este principala caracteristica a baietilor ce poarta numele de Kassim dar si loialitatea si sensibilitatea.

Kamron este un prenume invaluit de mister…Kamron este o fiinta duala, exista cazuri in care este introvertit, inchis in sine si cazuri in care dau dovada de sociabilitate si tandrete. Bland si loial, Kamron este partenerul ideal de viata.

Killian este un prenume de origine germanica. Killian este un barbat concret, dinamic si pragmatic insa extrem de romantic si iubaret in relatia de iubire.

Kelan este un prenume ce respira pace si calm, este un prenume melodios, suav. Kelan este un barbat ce inspisa siguranta, partenera lui de viata va avea o viata armonioasa alaturi de el. Pe scurt, Kelan este o fiinta zen.

Kurtis este un derivat al prenumelui Curtis. Kurtis este un barbat curajos, dinamic si plin de creativitate. Este o fire care se enerveaza foarte repede, o persoana activa. Atentie, micul Kurtis poate fi o veritabila tornada.

Kenny este un prenume de origine anglo-saxona, un derivat al prenumelui irlandez Ken care semnifica frumos. Kenny este un baietel adorabil din toate punctele de vedere. Rezervat in aparenta, Kenny este o persoana sociabila care isi alege cu grija prietenii.

Lasă un răspuns