Celte, arabe sau din Europa de Est, prenumele care incep cu K ne duc cu gandul la calatorii. Clasice sau moderne, rock sau mai suave, iata o lista a celor mai frumoase prenume pentru fetite care incep cu litera K.

Karina. Prenumele Karina este de origine greaca si inseamna pur. La noi in tara exista tendinta de a pune un C in fata acestui prenume, in tarile scandinave fiind folosit in special cu litera K. Karina este o fetita introspectiva, fragila si emotiva insa se straduie sa le arate celor din jur ca are incredere in fortele proprii, ca este o persoana curajoasa.

Kheira este un prenume de origine araba si inseamna buna, excelenta. Kheira este o persoana care exceleaza in tot ce face. Meticuloasa si ganditoare, Kheira este o fetita destul de enigmatica careia ii place sa iasa in evidenta de cele mai multe ori. Se impune adesea prin originalitatea de care da dovada.

Kim este diminutivul prenumelui Kimberly.  De origine sud-africana, prenumele Kim semnifica metal pretios. Kim se comporta asemeni unei veritabile regine. Ii place sa fie independenta, sa joace rolul principal in propria viata. Nu se lasa influentata, nu ii place ca cineva sa ii dicteze cum sa se comporte, nu vorbeste cand nu are ceva de spus. Kim este o fetita curajoasa careia ii place sa isi duca toate proiectele la bun sfarsit.

Kelly este un prenume de origine irlandeza, pe vremuri atribuit doar baietilor. Semnificatia prenumelui Kelly este razboinicul. Kelly este o fetita extrem de simpatica si concilianta. Diplomata si sociabila, Kelly este sensibila la stres. Cu toate acestea nu se lasa niciodata descurajata, este o curajoasa.

Kali este un prenume ce provine de la o zeita hindusa, sotia lui Shiva. Directive, micutele care poarta numele de Kali pot deveni extrem de autoritare odata ajunse la varsta adulta. Le place sa straluceasca, sa fie admirate. Are tendinta sa fie excentrica si sa aiba o latura teatrala. Cu Kali nu ai cum sa te plictisesti.

Keren este un prenume de origine ebraica si semnifica raza de soare. Keren este o persoana careia ii place sa se ingrijeasca, este constienta de farmecul sau, este o perfectionista.

Lasă un răspuns