Prenumele care incep cu L sunt in voga in ultima vreme. Si pe buna dreptate: prenumele in L sunt originale si simpatice totodata, sunt clasice si moderne totodata.

Lara. Prenumele de Lara este un prenume extrem de apreciat in ultima vreme. Lara este un prenume de origine greaca si semnifica muta. Micutele care poarta numele de Lara sunt indraznete si le place sa descopere noile orizonturi.

Lily. Lily este diminutivul Lilianei insa, in ultima vreme a devenit un prenume cu drepturi depline. Incepand cu anii ’90 prenumele Lily a inceput sa seduca din ce in ce mai multi parinti in cautarea unui prenume scurt si modern totodata. Lily este un prenume de origine latina si inseamna crin. Micutele care poarta numele de Lily sunt perseverente si oneste.

Laura. Prenumele Laura este de origine latina si inseamna laur. Laura este o persoana inteligenta si spirituala. Nu se lasa descurajata de obstacolele ce ii apar in cale, le trece cu brio de cele mai multe ori.

Lola. Prenumele Lola este un prenume ce provine din spaniola de la un alt prenume, Dolores care semnifica durere.  In ciuda etimologiei prenumelui Lola, fetitele care poarta numele de Lola sunt vesele si pozitive. Micutele care poarta numele de Lola nu ezita sa se foloseasca de farmecele personale pentru a obtine ce isi doresc.

Lea. Prenumele Lea nu mai este atat de folosit ca inainte, popularitatea sa este in continua scadere. Este un prenume apreciat in special in Elvetia, Germania, Norvegia dar si in Spania si Italia. Fetitele ce poarta numele de Lea poseda un spirit deschis, este generoasa si visatoare, le place sa fie in centrul atentiei si reuseste mereu sa aiba o viata sociala bogata.

Lena. Extrem de apreciat in tarile scandinave si in Rusia, traversata de fluviul Lena, prenumele de Lena a inceput sa fie din ce in ce mai apreciat si in alte tari. De origine greaca, acest prenume care incepe cu L si semnifica stralucirea soarelui.  Lena este o fetita curajoasa si independenta. Curioasa, Lena reuseste sa depaseasca toate obstacolele care ii ies in cale pentru a-si duce obiectivele la bun sfarsit.

Lasă un răspuns