Prenumele care incep cu litera D sunt din ce in ce mai rare in ultima perioada. Cu toate acestea, fie ca sunt pentru fete, fie ca sunt pentru baieti, prenumele care incep cu litera D sunt pline de caracter si s-ar putea sa te convinga daca inca nu ai gasit un prenume potrivit pentru bebelusul tau.

David este un prenume popular la noi in tara. In Biblie, David este cel care a reusit sa il invinga pe uriasul Goliath. David este un prenume de origine ebraica si semnifica iubit, pretuit. Baietii care poarta numele de David sunt metodici si fiabili si au un simt al responsabilitatii remarcabil.

Dylan este un prenume mai rar la noi in tara. Este un prenume de origine galeza si semnifica mare. Baietii care poarta numele de Dylan sunt sociabili si simpatici. Extrem de diplomati, baietii cu numele de Dylan au o viata sociala bogata.

Darius este un alt prenume care incepe cu litera D popular la noi in tara. Este un prenume ce a fost purtat de trei regi persani, printre care Darius I, unul din cei mai mari regi din Asia Occidentala. Darius este un prenume de origine latina si semnifica detinator al binelui. Darius este un baietel visator, extrem de generos si cu un spirit deschis.

Dorian este un prenume destul de apreciat de parintii de baieti. Este un prenume de origine latina care semnifica grec. Dorian este un baietel cu un caracter sacru. Stie intotdeauna ce isi doreste si nu se da niciodata batut.

Daniel/Dan este un prenume ce provine din Biblie, este patriarhul tribului Danitilor, unul din cele 12 triburi din Israel. Acest prenume de baiat care incepe cu litera D este de origine ebraica si semnifica cel care face dreptate. Daniel este un baietel indraznet, dinamic si independent. Sigur pe el, nu se lasa destabilizat cu una cu doua. Nu se lasa influentat de indoieli.

Damian este un alt prenume de succes, un prenume de origine greaca care semnifica a imblanzi, a supune. Damian este un baietel ambitios si nu se razgandeste niciodata odata decizia luata.

Lasă un răspuns