Prenumele care incep cu litera D sunt din ce in ce mai rare in ultima perioada. Cu toate acestea, fie ca sunt pentru fete, fie ca sunt pentru baieti, prenumele care incep cu litera D sunt pline de caracter si s-ar putea sa te convinga daca inca nu ai gasit un prenume potrivit pentru bebelusul tau.

Daisy. Imposibil sa evocam numele de Daisy fara sa ne gandim la celebrul personaj Disney. Cu toate acestea, prenumele Daisy este un prenume retro, extrem de popular pe vremuri. Daisy este un prenume de origine engleza si semnifica floare. Fetitele ce poarta numele de Daisy sunt fiabile, poti avea incredere in ele in orice situatie. Le place ca totul din jurul lor sa fie in perfecta ordine si isi respecta intotdeauna angajamentele.

Debora este un prenume de origine ebraica si semnifica albina. Fetitele cu numele de Debora au un caracter puternic. Atente, stiu sa ii asculte pe ceilalti atunci cand trebuie.

Diana este un prenume popular in randul parintilor de fetite. Diana este un prenume de origine latina si semnifica divina. Diana este o fetita echilibrata, influenta si responsabila.

Dora este un prenume cunoscut in special datorita personajului Dora exploratoarea. Dora este un prenume de origine greaca si inseamna darul lui Dumnezeu. Dora este o fetita intuitiva care stie sa se adapteze oricarei situatii.

Daniela/Dana este un nume apreciat la noi in tara dar si in tarile anglofone. Acest prenume de fata care incepe cu litera D este de origine ebraica si semnifica Dumnezeu este judecatorul meu. Daniela este o fiinta receptiva, loiala si diplomata. De o bunatate rara, Daniela este extrem de sociabila, isi face noi prieteni cu deosebita usurinta.

Dina este un prenume mai rar la noi in tara insa extrem de simpatic. Este un prenume de origine ebraica si semnifica cea pentru care a fost facuta dreptate. Dina este indrazneata si dinamica si tine enorm la libertatea sa.

Desiree este un prenume destul de rar, de origine latina si semnifica dorita. Desiree este o persoana intuitiva, extrem de fidela in ceea ce priveste relatiile de prietenie si de iubire.

Lasă un răspuns