Prenumele care incep cu M sunt in tendinte in ultima perioada. Original sau clasic? Noi am reunit pentru tine cele mai frumoase nume care incep cu M pentru baieti.

Marc. Prenumele de Marc apartine unuia din cei patru autori ai Evangheliei, martorul arestarii Mantuitorului pe muntele Maslinilor si discipolul Sfantului Petru. Prenumele Marc vine din grecescul martios, care inseamna consacrat zeului Marte. In limba latina marcus inseamna ciocan. Baietii care poarta numele de Marc sunt aventurieri, au simtul actiunii, concretului, fie la nivel intelectual, fie la nivel sentimental. Marc simte nevoia sa isi asume riscuri pentru a simti ca traieste. Natura solitara, ii este greu sa se stabileasca intr-un loc anume, prefera sa vagabondeze.

Martin este prenumele unuia din cei mai populari si iubiti sfinti francezi. Prenumele Martin vine din latinescul martius si inseamna consacrat zeului Marte. Micutii care poarta numele de Martin sunt blanzi, pacifici, intuitivi si visatori. Martin va fi pasionat de ecologie odata ajuns la varsta adulta. In copilarie Martin este un spirit docil insa in adolescenta va fi un spirit independent.

Matthias. Copiii care poarta numele de Matthias sunt copii model. Matthias este o persoana sincera si atenta, preocupat de fericirea persoanelor din jurul sau. Matthias este un mare sportiv, ii place sa faca miscare. In spatele unei carapace de barbat puternic, sigur pe el se ascunde un barbat vulnerabil, o natura anxioasa.

Maxentiu. Prenumele de Maxentiu este numele unui imparat roman de la inceputul secolului, al IV. Maxentiu vine din latinescul maximus care inseamna cel mai mare. Baietii care poarta numele de Maxentiu sunt mandri, onesti, nu le place ipocrizia si persoanele false, incearca sa le evite pe cat posibil. Sunt adeptii adevarului chiar daca acesta poate rani unele persoane in anumite situatii. Este o persoana carismatica, atrage atentia tuturor in momentul in care incepe sa vorbeasca.

Mihai. Prenumele de Mihai provine din ebraicul Mi Kha El, o interogatie care semnifica Cine este deci asemeni lui Dumnezeu ? Mihai este o persoana voluntara, sigura pe ea. Este apreciat de persoanele din jurul sau si are o multime de prieteni. Putem spune despre Mihai ca nu are defecte, doar calitati.

 

Lasă un răspuns