Prenumele care incep cu M sunt in tendinte in ultima perioada. Original sau clasic? Noi am reunit pentru tine cele mai frumoase nume care incep cu M pentru fetite.

Maelle este un prenume pentru fetite si vine dintr-un termen celtic care inseamna stapanul, maestrul. Fetitele care poarta numele de Maelle sunt intelepte si tacute. Maelle este o mare visatoare care are nevoie de spatiu si natura pentru a se simti implinita. Nu ii place deloc rutina, este mereu in cautare de noi orizonturi. Extrem de fidela atat principiilor sale cat si unui partener de viata, Maelle are mare grija de persoanele dragi, le ajuta cu tot ce poate.

Matilda este un prenume ce provine din germanicul maht care inseamna putere si hild care inseamna razboi. Cu alte cuvinte Matilda inseamna cea care devine puternica in urma unei lupte. Fetitele care poarta numele de Matilda se misca fara incetare, nu stau nici clipa. Matilda are un caracter puternic ceea ce nu lasa pe nimeni indiferent. Fie o iubesti, fie o detesti. Matilda este o persoana iubitoare si atenta insa simte nevoia sa fie libera pentru a face lucrurile dupa bunul sau plac. Ambitioasa, pe Matilda o asteapta fara indoiala un viitor stralucit.

Meredith. Prenumele Meredith are la origine un nume masculin din Tara Galilor care s-a feminizat de-a lungul timpului. Meredith vine din termenul galez mawr care inseamna mare si iudd care inseamna stapan, domn. Fetitele care poarta numele de Meredith sunt vesele si energice. Meredith este o epicuriana careia ii sunt pe plac toate placerile oferite de viata insa nu abuzeaza de acestea, este temperata.

Milena este un prenume ce provine de la numele Maria Elena. Milena este o fetita vesela si energica. Milena este mereu cu zambetul pe buze, dispune de o energie debordanta si reuseste sa ii bine dispuna pe toti cei din jurul sau. Milena este inteligenta si inutuitiva.

Maria are ca semnificatie iubita, stea. Este unul din cele mai cunoscute si mai iubite nume deoarece a fost numele purtat de Fecioara Maria, Maica Domnului, mama Mantuitorului.

Lasă un răspuns