Eziti inca in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit nume pentru bebelusul tau? De ce nu optezi pentru un prenume care incepe cu N?

Nataniel. Nataniel este un derivat al prenumelui anglofon Nathan. Si-a facut aparitia la noi in tara incepand cu anii 80.  Nataniel este un prenume de origine ebraica si semnifica cel care a dat. Nataniel stie sa dea dovada de o mare perseverenta si reuseste in general in absolut tot ce isi propune.

 

Noah este un prenume ce a inceput sa fie din ce in ce mai popular incepand cu anii 90. Azi, Noah face parte din top 20 cele mai frumoase nume pentru baieti. Noah este un prenume de origine ebraica si si semnifica linistit, relaxat. Noah este un baiar sociabil si diplomat. Este extrem de apreciat de persoanele din jurul sau datorita amabilitatii sale.

Nabil este un prenume de origine araba si semnifica nobil, onorabil. Nabil este un baietel organizat si intuitiv. Nu are nicio dificultate in a crea legaturi stranse cu persoanele din anturajul sau sau in a-si face noi prietenii.

Nicolas este derivatul unui prenume mai vechi, Nicolae si este destul de popular in randul parintilor de baiat. Nicolas este un prenume de origine greaca si semnifica victoria poporului. Nicolas este un baietel dinamic si indraznet. Logica sa il ajuta sa ia cele mai bune decizii, in orice circumstanta.

Nino este un prenume din ce in ce mai atribuit baietilor de catre parinti. Este un prenume scurt si simpatic. Este un prenume de origine greaca si semnifica gratia lui Dumnezeu. Nino este un baietel inteligent, intelept si independent.

Nolan este un prenume ce provine dintr-un nume de familie de origine irlandeza, extrem de vechi, O’Nuallian. Isi pierde, odata cu trecerea vremii prefixul pentru a deveni un prenume cu drepturi depline. Nolan este un prenume de origine irlandeza si semnifica campion. Nolan este un baietel receptiv si amabil. De o generozitate rara, Nolan este, in egala masura, sociabil si loial.

Neil este un prenume rar, de origine celta si inseamna campion. Este un baia ambitios si perseverent care simte nevoia sa fie inconjurat de dragoste, sa se simta in siguranta.

Lasă un răspuns