Eziti inca in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit nume pentru bebelusul tau? De ce nu optezi pentru un prenume care incepe cu N?

Nadia. Chiar daca numele de Nadia a fost facut cunoscut la noi in tara de gimnasta Nadia Comanesci, este din ce in ce mai rar, putini sunt parintii care opteaza pentru acest prenume. Nadia este un prenume ce semnifica speranta in limba rusa. Fetitele care poarta numele de Nadia sunt ascultatoare si sociabile. Diplomatia si loialitatea fac in egala masura parte din principalele calitati ale Nadiei.

Naelle este un prenume ce pare sa cucereasca inima unui numar mare de parinti in ultima vreme. Naelle este un prenume de origine araba si semnifica cea a carei munca este fructuoasa, da roade. Fetitele care poarta numele de Noelle au un incredibil simt al datoriei si al responsabilitatii. Fiabila si angajata, Naelle nu isi incalca niciodata promisiunile.

Noemi. In Biblie, Noemi este soarca lui Ruth si bunica regelui David. Noemi este un prenume de origine ebraica si semnifica, frumoasa, placuta. Fetitele ce poarta numele de Noemi sunt intelepte, spirituale si au o vointa de fier.

Natalia. Natalia si derivatele sale, Natasha sau Natasha este un prenume de origine latina si inseamna ziua nasterii. Natalia este o persoana comunicativa si entuziasta cu un simt al ordinii remarcabil.

Nora. Nora (h) este un prenume extrem de popular in tarile scandinave, in Finlanda si Suedia in special. Nora este un prenume de origine greaca si semnifica stralucirea soarelui. In limba araba Nora inseamna lumina. Nora este o persoana comunicativa si optimista care se diferentiaza de celalalte fetite datorita laturii sale creative.

Nina. Nina este un prenume extrem de popular in Rusia. Este un prenume de origine ebraica si semnifica gratie. Nina este o fetita puternica si intuitiva. Determinata, Nina este sociabila si gratioasa, nu prezinta nicio dificultate in a-si face prieteni.

Nolwenn este un prenume rar de origine bretona si semnifica fericita. Nolwenn este extrem de inteligenta si inteleapta. Spirituala si filozofa, lui Nolwenn ii place sa invete lucruri noi.

Lasă un răspuns