Ce frumoase sunt prenumele care incep cu O! Originale, clasice sau moderne, alege pentru bebelusul tau un prenume care incepe cu litera O.

Octavian este un nume de origine latina si inseamna al optulea. Octavian este un baietel energic si fantezist, visator. Liber si independent, Octavian este stapan pe propria viata si da dovada de o vointa puternica de cele mai multe ori.

 

Omar este un prenume ce il desemneaza in mod original pe al doilea succesor al lui Mahomed. Omar este un prenume ce semnifica prosperitate. Uneori, Omar este considerat drept o persoana distanta, rece de persoanele din anturajul sau. Relatiile sale amoroase sunt fluctuante, influentate in mare masura de caracterul sau.

Oreste este un prenume destul de rar la noi in tara. De origine greaca, Oreste semnifica muntos, de la munte. Oreste este un baietel energic care nu duce niciodata lipsa de activitate, intotdeauna isi gaseste ceva de facut. Autoritar uneori, Oreste stie sa treaca de fiecare data peste obstacolele intampinate in viata.

Orlando este un prenume de origine germanica care semnifica gloria tarii. Inteligent si voluntar, Orlando reuseste sa treaca peste toate dificultatile vietii cu zambetul pe buze. Dotat cu simtul analizei, nu ezita sa iasa in evidenta cand situatia o permite.

Oscar este un alt prenume de origine germanica si inseamna divinitate. Oscar este un baietel band si sensibil la placerile vietii. Micutul Oscar este ambitios, da dovada de o determinare iesita din comun.

Owen este forma galeza a unui prenume grec si semnifica cel nascut inzestrat. Owen este o persoana temperata careia ii place rutina, obiceiurile si conventiile. Extrem de disciplinat, lui Owen nu ii este teama de munca si da dovada de curaj atunci cand situatia o cere.

Odin este un prenume de origine germanica si semnifica bogatie. Extrem de rar la noi in tara, prenumele Odin este unul din primii zei din mitologia greaca. Odin este un baiat cu capul pe umeri. Familia este pentru el o valoare fundamentala si da dovada de o ambitie nemasurata in momentul in care vine vorba de implinirea viselor sale marete.

Lasă un răspuns