Ce frumoase sunt prenumele care incep cu O ! Originale, clasice sau moderne, alege pentru bebelusul tau un prenume care incepe cu litera O.

Octavia este un prenume de origine latina care semnifica a opta, al optulea. Octavia este o fetita discreta care stie sa fie serioasa atunci cand situatia o cere. Nu este atat de fatezista ca si ceilalti copii de varsta sa, este mai realista.

 

Olga este un prenume de origine germanica care semnifica fericire si sansa. Olga este o fetita temerara careia nu ii este teama de nimic, nu ezita sa preia fraiele asupra unei situatii atunci cand este nevoie. Poate merge uneori pana la revolta pentru a se face auzita. Cu alte cuvinte, are un caracter puternic.

Olivia semnifica maslin, maslina. Micuta Olivia este atrasa de stiintele abstracte si de cercetare. Chiar daca exista cazuri in care este cu capul in nori, micuta Olivia poate fi si atenta chiar daca dominante in cazul sau sunt capriciile.

Ofelia este un prenume de origine greaca si semnifica ajutor, sprijin. Ofelia este o fetita fascinanta, gratioasa, o veritabila seducatoare care stie sa profite de atuurile sale pentru a obtine ceea ce isi doreste. Atentie, zambetul ei ravasitor face o multime de victime, nu ai cum sa ii rezisti. In spatele acestui zambet se ascunde un caracter puternic.

Oriana este un prenume ce semnifica aurit in limba latina. Oriana este o fetita energica si instabila, entuziasta si iubitoare. Pofta sa de viata este imensa, nu are limite. Insa, in unele cazuri, Oriana poate cadea in narcisism…atat de tare incat uita complet de persoanele din jurul sau.

Ornelia semnifica stralucirea soarelui in limba greaca. Ornelia este o fetita extrem de activa careia nu ii lipseste curajul, care stie sa ia cele mai bune decizii si sa isi asume responsabilitatile asemeni unei persoane mature.

Oana semnifica Dumnezeu este milostiv. Oana este o fetita energica, eleganta si sarmanta, care stie sa se faca placuta de cei din jur. Poseda un simt acut al observatiei si stie sa profite de toate oportunitatile care ii apar in cale.

Lasă un răspuns