Indemodabile, atemporale, prenumele care incep cu S sunt frumoase, ii vor seduce cu siguranta pe viitorii parinti. Iata o selectie a celor mai frumoase prenume care incep cu S pentru baieti.

Simon. Prenumele de Simon a fost purtat de numai putin de 20 de sfinti. Unul din cei 12 apostoli ai Mantuitorului a purtat acest nume. Baietii care poarta numele de Simon pot intampina dificultati in realizarea viselor marete. Adesea extrem de indepartat de realitate, Simon este dotat cu o imaginatie poetica. Extrem de inteligent, Simon va reusi sa se adapteze lumii reale dand dovada de o vointa puternica.

Stanislas. Prenumele de Stnislas este pur si simplu regal. Socrul regelului Louis XIV purta acest nume precum si printul Lorraine Stanislas Leszczynski. Stanislas este un prenume de origine slava si semnifica comandant glorios, lider.  Stanislas are o capacitate de gestionare a lucrurilor mai degraba rara pentru sexul masculin. Ajuns la varsta adulta, Stanislas este capabil sa contribuie la echilibrul familial datorita simtului responsabilitatii.

Stefan este un prenume ce dispune de o istorie glorioasa, fiind purtat de numai putin de cinci regi ai Ungariei. Stefan este un prenume ce provine din grecescul stephanos  care inseamna incoronat. Stefan este un baiat extrem de prietenos care reuseste sa lege noi relatii intr-un timp scurt, este dotat cu darul comunicarii. Dotat cu o intuitie puternica, Stefan stie cum sa se adapteze oricarei situatii in cel mai scurt timp.

Sacha este un prenume ce provine de la Alexandru. Chiar daca este atribuit de cele mai multe ori baietilor, Sacha este un prenume potrivit si fetelor, mixt cu alte cuvinte. In limba greaca, Sacha semnifica aparatorul umanitatii. Sacha trece rapid de la o extrema la alta, de la ras la lacrimi, de la iubire la ura, de la blandete la furie. Acest comportament se poate explica prin faptul ca lui Sacha ii este teama sa creasca si va avea tendinta sa poarte masti diferite pentru a camufla aceasta teama.

Sebastian este un prenume de origine greaca si semnifica respectat, venerat. Sebastian este un visator cu un caracter placut. Este un prieten fidel, sensibil si energic.

Lasă un răspuns