Indemodabile, atemporale, prenumele care incep cu S sunt frumoase, ii vor seduce cu siguranta pe viitorii parinti. Iata o selectie a celor mai frumoase prenume care incep cu S pentru fete.

Sofia. Prenumele Sofia are o istorie legendara, cea a Sfintei Sofia Necunoscuta care a fost martirizata impreuna cu ele trei fiice ale sale, sub domnia regelui Hadrian, in secolul II. Prenumele de Sofia vine din grecescul Sophia si inseamna intelepciune. Sofia este o fetita sociabila, feminina si generoasa. Insa, in ciuda acestui fapt, este extrem de sensibila.

Soraya. Prenumele de Soraya insufla sentimentul de fericire. Soraya este un prenume ce provine din termenul de origine araba thouraya si semnifica constelatia Pleiadelor. Soraya vede viata drept o eterna petrecere si este adesea inconjurata de admiratori.

Solveig. Prenumele de Solveig este din ce in ce mai popular in ultima vreme, in special in Germania si in Tarile de Jos. Este un prenume de origine scandinava si are doua semnificatii, forta soarelui si stapana casei. Solveig este o fetita autoritara si spontana.

Sonia. Prenumele de Sonia este versiunea slava a Sofiei ceea ce inseamna ca o au pe sfanta patroana Sofia in comun. Cu toate acestea, acest prenume scoate la iveala un temperament complet diferit fata de Sofia. Sonia dispune de o energie debordanta, este tumultoasa, volubila, impulsiva chiar.  Insa, sub aceasta carapace, Sonia ascunde o anumita pudoare si sensibilitate.

Sarah. Prenumele de Sarah a fost purtat de trei femei legendare. De servitoarea Mariei Magdalena, de sotia lui Abraham care, la varsta de 99 de ani a fost vizitata de trei ingeri care au anuntat nasterea unui copil, Isaac si de sotia tanarului Tobie. Sarah este un prenume extrem de raspandit in comunitatile evreiesti. Sarah este activa, generozitatea fiind una din principalele sale calitati.

Sabrina este un prenume de origine celtica, latinizat. Este femininul prenumelui arab Sabri. Sabrina este o fetita care apreciaza fantezia, este mereu in cautare de schimbare, de noutate insa reusita profesionala nu face parte din lista sa de prioritati, este interesata mai mult sa profite din plin de viata.

Lasă un răspuns