Daca ai alege pentru bebelusul care urmeaza sa vina pe lume un prenume care incepe cu Z? Originale si melodioase, prenumele care incep cu Z nu au cum sa te lase indiferent. Iata o lista a celor mai frumoase prenume care incep cu litera Z.

Zaharia este un prenume de origine ebraica care semnifica Dumnezeu si-a amintit. In Biblie, Sfantul Zaharia este tatal sfantului Ioan Botezatorul. Mereu pozitivi, cei care poarta numele de Zaharia vad mereu jumatatea plina a paharului. Zaharia iubeste viata si este un copil extrem de spontan.

Zadig este un prenume rar insa din ce in ce mai popular in ultima vreme. De origine ebraica, acest prenume semnifica trecere. Baietiii care poarta numele de Zadig sunt sociabili si caldurosi. Se simt in largul lor in societate, la place sa fie admirati si respectati. Zadig este un diplomat care stie sa dea dovada de tact si de delicatete.

Ziad este un prenume ce semnifica crestere in araba. Micutii care poarta numele de Ziad sunt perseverenti si tenace, determinati. Fiabili, prieteni pot conta pe ei in orice circumstante. Ziad este o persoana metodica, concentrata si inteligenta, un elev bun.

Zlatan este un prenume de origine slava si semnifica de aur. Zlatan este un copil bland, calm si rezervat. Are nevoie de multa atentie, sa creasca intr-un mediu afectuos, sa se simta iubit. Este un mic gurmand caruia ii plac micile placeri ale vietii.

Zoran este un prenume din ce in ce mai popular, in Occident in special. Este un prenume ce semnifica floare, luminos, in limba araba. Zoran este o fiinta delicata, un copil bland. Isi cantareste cu grija cuvintele si da dovada de cele mai multe ori de tact si delicatete. Este creativ si are o imaginatie bogata.

Zuri este un prenume original din Tarile de Jos si semnifica alb. Baietii care poarta numele de Zuri sunt sociabili, deschisi si receptivi. Dotat cu un temperament generos, caracterizat de bunatate, Zuri stie sa se arate diplomat si loial in orice circumstanta. Cand este motivat, da dovada de perseverenta.

Lasă un răspuns