Daca ai alege pentru bebelusul care urmeaza sa vina pe lume un prenume care incepe cu Z? Originale si melodioase, prenumele care incep cu Z nu au cum sa te lase indiferent. Iata o lista a celor mai frumoase prenume care incep cu litera Z.

Zeina este un prenume ce inseamna frumoasa in limba araba. Pentru micuta Zaina familia este cea mai importanta. Se arata matura si responsabila inca de la o varsta frageda dar si autonoma. Zaina este capabila sa ia cele mai bune decizii si se arata persuasiva de cele mai multe ori. Este o persoana echilibrata.

Zakia este un prenume ce inseamna inteligenta in limba araba. Este un nume destul de rar la noi in tara. Fetitele ce poarta numele de Zakia au harul comunicarii si sunt extrem de sociabile. Optimiste si creative, sunt pline de idei pe care le pun cel mai adesea in practica. Zakia este o persoana cu picioarele pe pamant.

Zara semnifica floare in limba araba si este un prenume destul de rar la noi in tara. Zara este o fetita cu un caracter puternic, directiva si autoritara, ii place sa fie lider. Viseaza sa conduca lumea. Indrazneala sa si dinamismul de care da dovada ii confera siguranta si independenta.

Zia este un prenume din ce in ce mai popular in ultima vreme. Scurt si melodios, Zia semnifica raza de soare. Zia este o fetita extrem de deschisa, visatoare, cinstita si generoasa, ii place sa se implice in cazurile umanitare si sa isi ajute semenii.

Zita este un prenume de origine greaca care vine de la zêta, a sasea litera din alfabetul grecesc. Zita este o fetita extrem de sensibila. Pentru a se proteja, afiseaza o anumita raceala.  Ambitioasa si perfectionista, Zita apreciaza independenta insa viseaza sa isi intemeieze intr-o buna zi o familie.

Zohra este un prenume de origine araba si semnifica floare. Zohra este o fiinta curioasa, dinamica si independenta. Un copil fermecator si curios care stie sa se exprime atunci cand este nevoie, Zohra ii farmeca pe toti datorita calitatilor sale.

Lasă un răspuns