Un prenume este pentru toata viata. De aceea trebuie ales cu deosebita grija. Daca unor parinti le este destul de greu sa gaseasca un prenume potrivit pentru bebelusul lor, altora le este mult mai usor, stiu incontro sa se indrepte. Pentru a va ajuta am intocmit pentru voi o lista cu cele mai frumoase prenume care se termina in A.

Lola. Derivat din prenumele spaniol Dolores care inseamna durere, Lola este un prenume mai rar la noi in tara. Femeile care poarta numele de Lola sunt cinstite, perseverente si eficiente. Siguranta si intutivitate fac parte din principalele sale calitati. Reuseste sa isi impresioneze anturajul cu astfel de calitati.

Elisa. De origine ebraica, Elisa semnifica Dumnezeu in juramantul meu. Elisa este un prenume extrem de popular in tarile anglo-saxone, este un diminutiv al prenumelui Elizabeth. Elisa este o fetita plina de energie care reuseste sa ii captiveze pe cei din jurul sau datorita unui spirit deschis. Fire autoritara, Elisa este un lider eficient.

Ava. In ebraica, prenumele Ava semnifica a da viata insa unii considera ca este un derivat al prenumelui Eva. In general, prenumele de Ava este atribuit in tarile anglo-saxone, este un prenume destul de rar la noi in tara. Ava este o fire romantica, este cocheta si gratioasa, ii place sa atraga toate privirile asupra sa. In momentul in care se afla in competitie, Ava este o veritabila luptatoare.

Victoria. Originar din limba latina, prenumele Victoria semnifica victorie. Victoria este o persoana energica, hiperactiva chiar. Curioasa si determinata, Victoria simte nevoia sa se miste fara incetare, nu poate sta o clipa locului. Se plictiseste rapid, trebuie mereu sa faca ceva.

Lena. Derivat din prenumele grecesc Elena, Lena este un prenume destul de popular in lumea intreaga, extrem de raspandit in nordul Europei in special. Lena este o persoana discreta, respectuoasa cu persoanele din jurul sau. Prefera sa actioneze din umbra, sa isi ajute semenii, nu ii place sa iasa in evidenta. Poseda o carapace in spatele careia se ascunde o fire blanda si calma. Autonoma, Lena ia de cele mai multe ori viata in serios.

 

 

Lasă un răspuns