Esti in cautarea unui nume care sa aduca bucurie pentru bebelusul tau? Felix, Laly, Noham, Joy…descopera selectia noastra de prenume pline de promisiuni si speranta, prenume care poarta noroc, asemeni unui talisman.

Hope. Speranta…iata semnificatia acestui prenume dragalas, de origine anglo-saxona. Speram ca iti place si ca il vei alege pentru printesa ta.

 

Asha. Esti in cautarea unui prenume original pentru bebelusul tau? In amerindiana Asha inseamna speranta.  O idee buna pentru cea mai de pret comoara a ta, nu-i asa?

Eden. Fata sau baiat, prenumele Eden semnifica placere si deliciu in ebraica. Prenumele de Eden se sarbatoreste pe data de 1 Noiembrie.

Keola. Keola este un prenume mixt, o idee cat se poate de originala. Keola provine de la cuvantul keola care semnifica viata in limba hawaiana. Pentru un bebelus plin de viata, Keola este un prenume ideal.

Dayo. Bucuria soseste…iata semnificatia acestui prenume in nigeriana. Original, acest prenume are avantajul de a fi mixt.

Keiko. Prenume japonez pentru fetite, pronuntat ke-ee-ko, Keiko are diverse semnificatii in functie de dialect. Poate insemna copilul bucuriei sau copilul revelatiei.

Felicia. Iata un prenume care semnifica fericire. Forma feminina a lui Felix care inseamna fericit in latina, Felicia este un  nume plin de promisiuni.

Laly. Cu un astfel de nume vezi viata in mov, nu in roz. Diminutivul prenumelui Letitia, care inseamna bucurie, iata un prenume luminos, ideal pentru o printesa.

Noham. Iti doresti o raza de soare sa te lumineze de-a lungul intregului an ? Atunci alege pentru baietelul tau prenumele de Noham care inseamna blandete si placere in araba.

Joy. Joy in engleza semnifica bucurie. De-a lungul vremii a devenit un prenume veritabil folosit de un numar mare de parinti pentru fetitele lor.

Amara. Amara este varianta araba a lui « amar » termen folosit drept un supranume pentru arhitecti. Putin mai tarziu, a capatat o cu totul si cu totul alta semnficatie care se refera la bucurie si prosperitate.

Nadia. In rusa nadesjda inseamna speranta….dar este si diminutivul slav al prenumelui Nadege dar si o varianta a lui Nadyia, un prenume de origine araba care inseamna generoasa.

Ti-a placut?
Articolul precedentPrenume care…danseaza
Articolul următorPrenume de…vara

Lasă un răspuns