Fermecatoare si simpatice, prenumele care se termina in L sunt extreme de populare in randul parintilor de baieti. Am selectionat pentru voi cateva din cele mai apreciate si mai cautate prenume de baieti care se termina in L.

Rafael. Rafael este un prenume biblic de origine ebraica si semnifica Dumnezeu a vindecat. In Biblie, Rafael este unul din cei trei arhangheli, personaj protector si mistic totodata. Acest prenume se bucura in ultimii ani de un succes imens. In plus, ocupa locul 8 in clasamentul celor mai frumoase nume de baieti al acestui deceniu. Rafael este un baietel extrem de sociabil care apreciaza compania celorlalti. Curios, lui Rafael ii place sa invete zi de zi lucruri noi.

Aurel. De origine latina, prenumele Aurel vine din aurum si semnifica din aur. Chiar daca actualmente Aurel nu este un prenume atat de popular fiind considerat vechi, incepand cu anii 2000 a revenit in forta. Aurel este o persoana optimista, perseverenta, dotat pentru comunicare. Da, cel mai adesea, dovada de o mare creativitate si de o imaginatie debordanta, iesita din comun.

 

Manuel. De origine ebraica, Manuel vine de la Immanu’el care inseamna Dumnezeu este cu noi. Constiincios, pasional, tenace si dimanic, Manuel termina intotdeauna ceea ce incepe, se bucura de succes in tot ceea ce face. Este o persoana norocoasa si rabdatoare care se gandeste bine inainte de a lua o decizie importanta.

Anil. Prenume de origine sanscrita, Anil provine de la anilaqui care inseamna aer, aerian. Chiar daca este un prenume rar, incepand cu anii 2000, prenumele Anil a inceput sa fie din ce in ce mai folosit. Anil este o persoana integra si deschisa. Stie sa ia cele mai bune decizii si sa faca fata numeroaselor responsabilitati.

Gabriel. Apreciat pentru caracterul sau clasic si poetic, acest prenume biblic semnifica forta lui Dumnezeu in ebraica. A ocupat locul 4 in topul clasamentului celor mai frumoase nume de baieti al acestui deceniu. Gabriel este un baiat generos care da dovada de empatie fata de anturajul sau. Este o persoana integra si determinata caruia nu ii este teama sa riste.

Lasă un răspuns