Printesa ta urmeaza sa vina in curand pe lume si inca esti in cautarea prenumelui perfect?

Pentru a te ajuta in aceasta cautare am selectat pentru tine cele mai frumoase prenume care se termina in Y. Unii parinti prefera sa aleaga un prenume la moda in timp ce altii opteaza pentru prenume mai clasice, exotice chiar.

Lily. Lily este un prenume de origine anglo-saxona,un diminutiv al prenumelui Elizabeth, prenume de origine ebraica care semnifica Dumnezeu este plenitudine. Acest prenume a inceput sa fie din ce in ce mai popular incepand cu anii 2000 si la un moment dat a facut parte din cele mai in voga prenume. Lily este o persoana perseverenta care stie sa isi pastreaza sangele rece in majoritatea din circumstante. Stie sa profite de pricipalele sale atuuri pentru a face cateva capete sa se intoarca dupa ea. Este pur si simplu fermecatoare.

Amy. Amy este un prenume anglo-saxon de origine latina al carei semnificatie este cea iubita de Dumnezeu. Zambitoare, intotdeauna bine dispusa, Amy este o persoana creativa si optimista, chiar daca in unele cazuri se dovedeste a fi mult prea prudenta cu persoanele pe care nu le cunoaste.

May. Prenumele May este un diminutiv al binecunoscutului prenume Maria care vine din ebraicul Miryam si semnifica picatura de apa. Extrem de comunicativa, May lega relatii si prietenii noi cu deosebita usurinta si este atenta cu persoanele din jurul sau. May este o persoana tenace, serioasa care stie sa isi asume responsabilitatile in orice circumstante.

Emy. Emy este un diminutiv al prenumelui Emilia care provine din latinescul Aemiliana, o importanta familie din Antichitate. Emy este o persoana sociabila, diplomata care se imprieteneste repede cu oamenii. Loiala, se stie face apreciata datorita amabilitatii si generozitatii sale.

Joy. De origine latina, prenumele Joy inseamna in limba engleza, bucurie, veselie. Joy este o persoana tenace si metodica. Da dovada de o mare fiabilitate si se dedica trup si sulfet activitatilor pe care le desfasoara.

Haley. De origine scandinava, Haley semnifica erou, eroina. Dotata cu o inima mare, Haley este o persoana introvertita si prudenta.

Lasă un răspuns