E de la eleganta, E de la emotiva, E de la echilibrata, E de la energica…inca nu ai gasit un prenume pentru printesa care urmeaza sa vina pe lume ? Gaseste-ti inspiratia cu ajutorul acestor prenume care se termina in E.

Louise. De origine germanica, Louise semnifica ilustra in lupta. Louise este unul din cele mai populare prenume din Franta incepand cu anul 2010. Louise este o fetita discreta, muncitoare si constiincioasa. Natura visatoare, Louise poseda un simt crescut al responsabilitatii si se arata fidela credintelor sale si persoanelor din anturaj.

Ambre. De origine greaca, Ambre se afla in stransa legatura cu ambrozia, faimosul nectar ce le confera zeilor nemurirea. Natura optimista si energica, Ambre este o persoana creativa si pragmatica totodata.

Joyce. De origine latina, prenumele Joyce este un derivat din engelezescul joy, bucurie. Joyce este o fetita tenace si metodica. Da dovada de cele mai multe ori de o mare fiabilitate si se dedica trup si suflet activitatilor pe care le desfasoara.

Romane. Prenumele Romane vine din latinescul romanus, termen ce desemna locuitorii orasului Roma. Romane este o persoana pragmatica, optimista si determinata. Da dovada de o mare capacitate de exprimare si de o vointa enorma.

Ariane. De origine greaca, prenumele Ariane semnifica sacra, sfanta.  Chiar daca este o persoana sensibila si emotiva, Ariane este o persoana sociabila si entuziasta, dotata cu un mare simt al umorului si o pofta de viata imensa.

Imane. Prenume mixt de origine araba, Imane semnifica credinta. Extrem de apreciat in tarile musulmane, prenumele Imane este un prenume rar. Imane este o persoana timida, discreta si totodata extrem de calduroasa si afectuoasa. Este dotata in general cu harul sfatuirii.

Rose. Prenumele Rose vine din latinescul rosa care semnifica floarea pe care o cunoastem cu totii, trandafirul. Aceasta floare era un atribut al Afroditei, zeita greaca a iubirii si a frumusetii. Rose si derivatele sale, Rosa si multe altele au inceput sa fie din ce in ce mai populare incepand cu anul 2000. Rose este curajoasa si pasionala, determinata si dotata cu harul elocventei. Tot ceea ce face, face cu entuziasm.

Lasă un răspuns