Viitorul tătic este pasionat de fotbal? Parcursul și biografia celor mai cunoscuți jucători de fotbal nu mai au niciun secret pentru tine? Atunci cum ar fi să te inspiri de la jucătorii de fotbal pentru a găsi un nume pentru băiețelul tău? Fie că este vorba de un portar, de un atacant sau de un golgheter, iată cele mai frumoase prenume inspirate de la jucătorii de fotbal.


Kylian. Kylian este un prenume care provine din limba celtă, de la caellach și semnifică luptă. Se spune că Kylian este extrem de priceput la comunicare. Generos și altruist, Kylian este o persoană determinată…chiar dacă uneori este idealist. Fotbalistul care poartă acest nume este Kylian Mbappe, un fotbalist francez cunoscut, devenit campion mondial în 2018, la doar 19 ani.


Fabien. Prenumele provine din latinescul faba, care semnifică bob. Este o persoană analitică, gânditoare, responsabilă, riguros și inteligent. Fotbalistul care poartă acest nume este Fabien Barthez, portarul care a rămas în memoria colectivă în urma Campionatului Mondial din 1998.


David. Acest prenume provine din ebraicul daoud sau yadad care semnifică iubit și prețuit. Este răspândit în Europa încă din Evul Mediu. Este sărbătorit pe data de 29 decembrie. David este o persoană fermecătoare. Posedă o carismă excepțională, îi place să își asume responsabilitățile și este extrem de curajos. Fotbalistul care poartă acest nume este David Beckham, un excelent jucător britanic, căsătorit cu fosta Spice Girl, Victoria Beckham.


Adil. Adil este un prenume originar din limba arabă și semnifică corect, just dar și cel care mușcă. Acest prenume este asociat cu perseverența, vitalitatea și excelente calități de lider. Fotbalistul care poartă acest nume este Adil Rami, un fotbalist de origine marocană care a ales să reprezinte Franța, în cadrul echipei naționale.


Lucas. Acest prenume provine din latină și semnifică lumină. Lucas este o persoană jovială. Este un dulce, un tandru dar și un flegmatic. Morala după care se conduce este că ziua de mâine este doar o zi de mâine. Se arată extrem de sociabil, fermecător și carismatic. Un tiran tandru. Fotbalistul care poartă acest nume este Lucas Hernandez, jucător la Bayern Munchen și campion mondial în 2018.

Lasă un răspuns