Unele prenume ne amintesc de mărcile cunoscute: haine, mașini, parfumuri…haideți să ne distrăm puțin și să descoperim aceste prenume…marcante. Poate găsești inspirație pentru bebelușul tău.


Sony. Sony este un prenume masculin de origine anglo-saxonă. Este purtat de aproximativ 1000 de persoane in Europa. Băieții care poartă acest prenume sunt dinamici, îndrăzneți și independenți. Sony este în egală măsură o marcă cunoscută de electronice.


Mercedes. Gândul ne duce evident la marca de mașini creată la începutul anilor 1990. Însă știai că fondatorul său a ales Mercedes drept omagiu pentru porecla fiicei sale? Mercedes este pasională, curajoasă și determinată.


Chanel. Celebra Coco Chanel a inspirat o mulțime de părinți încă de la începutul anilor 1990. Chanel este o persoană rezervată, muncitoare și prudentă.


Celio. Provenit de la un magazin de haine pentru bărbați, Celio, care semnifică orb în limba latină, este purtat de băieții care dau dovadă de rațiune, vitalitate și energie debordantă.


Zara. Acest prenume provine de la ebraicul Sarah care semnifică prințesă. Zara este generoasă și sociabilă, activă și intuitivă. Zara este cunoscutul lanț de magazine de haine.


Kenzo. Croitorul japonez Kenzo Takada a dat naștere, fără să vrea acest lucru, unui prenume la modă. Băieții pe nume Kenzo sunt plini de ardoare și de sensibilitate.


Clio. Uităm cel mai adesea faptul că această mașină cunoscută este în primul și în primul rând un prenume. In mitologia greacă Clio este fiica lui Zeus. Acest prenume semnifică glorie și celebritate.


Armani. Prenumele Armani este un prenume masculin și, în aceeași linie ca prenumele Chanel, a inspirat un număr destul de mare de părinți, în special în Statele Unite ale Americii, făcând referire la celebrul stilist italian. Drept urmare, băieții care poartă numele de Armani sunt eleganți și stilați.


Sephora. In Vechiul Testament, Sephora este soția lui Moise. Este un nume din ce în ce mai puțin atribuit la noi în țară, poate din cauza magazinului de produse cosmetice și de parfumuri cu același nume. Sephora este îndrăzneață și determinată.


Dior. Încă un croitor care și-a văzut patronimul intrând pe lista celor mai noi parfumuri: atribuit unui număr destul de restrâns de fete în Europa, Dior nu este atât de popular ca Chanel.

Lasă un răspuns