Vrei sa calatoresti sau sa evadezi undeva departe de indata ce pronunti numele copilului tau? Incearca sa fii cat mai original in acest caz si alege cele mai frumoase nume cu sonoritati latine.

Care sunt deci cele mai frumoase alegeri pe care ai putea sa le faci?

Audra, pronuntat Ahodra. Audra este un nume foarte frumos de origine lituaniana care inseamna « furtuna ». Este versiunea lituaniana a numelui Audrey, ideal pentru fetitele cu cea mai puternica personalitate si cu o autoritate naturala.

Danius (Daniousse). Danius este echivalentul numelui Daniel, care inseamna « Domnul este judecatorul meu ». Cei care poarta acest nume sunt baietei integri, meditativi si altruisti.

Saulé (Saholé). Este zeita soarelui in mitologia nordica si germanica. Dar este si forma masculina a numelui Saül care inseamna « cerut de Dumnezeu ». Fetitele ce poarta acest nume sunt strategice si iubesc sa dirijeze lucrurile.

Ignas. Este forma lituaniana a numelui Iganatiu, care vine din latinescul « foc ». Micutii ce poarta acest nume sunt foarte entuziasti, comunicativi si dotati cu un spirti practic.

Karolina. Karolina este un nume de inspiratie germanica ce inseamna « forta ». Fetitele ce poarta acest nume frumos sunt curajoase, curioase si foarte dinamice.

Lukas (Loukas). Numele de Lukas vine din latinescul lux, unde semnifica « lumina ». Sunt cei mai veseli si optimisti copii, foarte dulci si foarte tandri.

Elina. Numele de Elina inseamna « divina » in ebraica iar numele de Elina este varianta frumosului nume Elena. Micutele ce poarta acest nume sunt determinate, originale, dar si foarte indraznete.

Joris (Yoris). Numele de Joris este echivalentul lituanian al lui George. Un nume care vine din grecescul Georgios, care inseamna « conducator ».

Tomas (Tomasse). Numele de Tomas vine din limba armeniana toma, unde inseamna « geaman ». Cei care poarta acest nume sunt dintr-o bucata. Cu ei nu exista compromisuri sau cale de mijloc.

Jonas. Jonas este un nume de origine ebraica, un nume care inseamna « porumbel ». Este echivalentul lui John, Jean sau Ion. Cei care poarta acest nume au un simt ascuti de observatie, sunt foarte perspicace si foarte aventurosi.

Lasă un răspuns