Le-ai vazut si auzit cu siguranta in filmele si serialele americane…insa, prenumele terminate in AN sunt populare si la noi in tara, in randul viitorilor parinti. Iata o lista a celor mai frumoase prenume terminate in AN.

Ylian este un prenume derivat din Allan. Ylian este un prenume ce semnifica frumos, calm. Allan este un baietel independent, simte nevoia sa fie inconjurat de prieteni pentru a se simti viu, implinit. Uraste singuratatea. Este dornic sa ii impresioneze pe cei din jur, in special pe parintii sai, are nevoie de recunostinta lor. Simtul umorului este una din principalele sale calitati.

Nolan este un prenume de origine celtica si semnifica renumit. Nolan este un baietel activ, voluntar si determinat. Cu inclinatii spre tot ce inseamna sport, Nolan are un simt al sportului extrem de dezvoltat care ii este util atat pe teren cat si in viata de zi cu zi. Spontan si cinstit, prietenii sai ii apreciaza naturaletea si simplitatea.

Brian este un prenume anglo-saxon extrem de raspandit in lumea intreaga. Brian este un prenume masculin ce semnifica demnitate. Brian este un micut care se viseaza cavaler. Pasionat de tot ce inseamna aventura, Brian este un baietel generos si tandru care isi iubeste enorm parintii. Odata ajuns la varsta adulta Brian se va emancipa si maturiza si se va indeparta din punct de vedere geografic de familia sa cautand sa se implineasca pe plan profesional.

Esteban este un prenume hispanic, destul de curent in lumea intreaga. Vine din latinescul sebastos care semnifica glorios. Esteban este un baietel sensibil, intelept si bland, nu ii place sa intre in contradictii cu persoanele care il inconjoara, are tendinta sa se inchida in sine si sa tina problemele pentru el. Esteban se lasa de cele mai multe ori ghidat de instinct si bine face, are dreptate de cele mai multe ori.

Ethan este un prenume ebraic care inseamna puternic si ferm. Ethan este un baietel curajos si energic, luptator si ambitios, cauta sa fie pe primul loc la tot si la toate. Ethan este o persoana tandra si simpatica, se lasa descoperit sub un unghi diferit doar de persoanele apropiate.

 

Lasă un răspuns