Etimologie- gratie, gratioasa (ebraica)

Sarbatoare- 9 septembrie, 26 iulie

Anabela este o femeie foarte rafinata care are tendinta de a se impune peste tot. Este independenta, voluntara, plina de vitalitate si de energie, lucruri ce o ajuta sa se afirme peste tot fara sa intampine prea multe dificultati.

Anabela este o persoana foarte mandra, orgolioasa chiar, care are nevoie de aprecierea celor din jur, care vrea sa fie mereu admirata si care este mereu ingrijorata cu privire la ceea ce cred cei din jurul sau despre ea.

Anabela este o persoana idealista care va cauta mereu perfectiunea. Este foarte activa, foarte indemanatica si nu ii este frica sa isi asume responsabilitati. Este foarte organizata, organizarea fiind unul din punctele ei forte.

Anabela este foarte pasionala, extremista chiar iar mania sa poate sa fie dusa uneori la extrem. Stie cum sa se faca respectata dar ii respecta la randul sau pe cei din jurul sau.

In strafundul sau, Anabela este o persoana foarte altruista, foarte interesata de soarta celor din jur, dar si de valorile umane in general.

Anabela este de o sinceritate dezarmanta. Nu ezita nicio secunda atunci cand vine vorba despre a spune ceea ce simte, dar nu vrea niciodata sub nicio forma sa ii raneasca pe cei din jur. Este optimista, joviala si incearca mereu sa trasmita peste tot starea sa de bine.

Anabela are incredere deplina in sine fara sa fie insa pretentioasa. Iubeste sa experimenteze, sa calatoreasca, sa descopere lucruri noi… stie cum sa isi revina si sa invete din esecuri iar obstacolele nu o descurajeaza deloc.

Anabela este foarte emotiva si foarte sensibila iar umanismul o ajuta sa aprecieze mai mult miscarile sociale si comunitare.contactul cu publicul o atrage foarte mult, dar si calatoriile, tot ceea ce este ciudat si misterios. Dar Anabela este interesata si de tot ceea ce inseamna arta, religie si o lume ciudata.

In ceea ce priveste domeniul sentimental, Anabela este o fire foarte romantica, care are idealuri inalte. Si chiar daca va vrea sa se implineasca si pe plan professional, asta nu inseamna ca nu va fi interesata si de familie, careia i se va dedica in intregime. Partenerul sau va trebui sa ii accepte independenta si ambitiile sale profesionale.

Lasă un răspuns