Etimologie: mila, bunavointa, indurarea lui Dumnezeu

Sarbatoare:

 

Simpatica si generoasa, Anisoara are o personalitate puternica si este dornica sa iasa in evidenta in orice situatie. Preocupata de aspectul sau fizic, aristocrata in suflet, Anisoara nu trece neobservata. Sa fie admirata, privita sau sa fie ea insasi un exemplu pentru cei din jur, asta isi doreste Anisoara. Activa, dinamica si intreprinzatoare, Anisoara este curajoasa si individualista. Are o vointa puternica ceea ce ii permite sa isi atinga cu usurinta obiectivele. Stie ce isi doreste si are aspiratii inalte. Idealurile sale o imping sa se autodepaseasca. Anisoara nu este intotdeauna toleranta, iarta cu greu greselile celorlalti, nu isi permite nici sie insasi sa greseasca.

 

Anisoara detesta mediocritatea si vulgaritatea, apreciaza doar frumusetea, puritatea si nobletea. Este perfecta in rolul de lider deoarece are harul de a conduce, de a administra si de a da ordine. Cu toate acestea, Anisoara este o persoana sensibila, intuitiva si emotiva insa se straduieste sa ascunda acest lucru. Copil, Anisoara este disciplinata si rationala deoarece nu suporta sa fie criticata. Vizeaza sa ocupe primul loc in orice situatie iar daca nu reuseste acest lucru, incearca sa atraga atentia asupra sa intr-un fel sau altul. In momentul in care Anisoara le cere parintilor sa accepte sa o inscrie intr-o trupa de teatru, acestia nu ar trebui sa ezite. Orgolioasa, Anisoarei nu ii place sa imparta lucrurile sau jucariile cu fratii sai.

 

Anisoarei ii place sa dea ordine, sa conduca. Interesata de ea insasi, narcisista, isi doreste sa iasa mereu in evidenta. In dragoste, Anisoara este exigenta si isi admira partenerul. Insa, in cazul in care acesta o dezamageste, cade imediat de pe piedestalul pe care a fost pus.

 

Anisoara este ambitioasa, nu greu se va plia unei ierarhii. Va fi tentata de profesiile care ii confera o anumita autonomie: administratie, profesii liberale, comerciale, in raport cu estetica, luxul sau moda, audiovizualul sau scena.

Lasă un răspuns