Etimologie- luminos (greaca)

Sarbatoare-  18 august

Elina este o fire foarte dinamica si curajoasa, care are mereu capul pe umeri. Stie cum sa se impuna si face tot ce este posibil pentru a-si atinge obiectivele. Vointa sa este iesita din comun.

Elina este in acelasi timp intoleranta in fata unor dovezi de lasitate sau de lene. Este mereu cea mai activa si cea mai motivata. Deci este un veritabil motor pentru cei din anturajul ei si pentru colegii de la munca.

Elina adora tot ce tine de schimbare si detesta in acelasi timp rutina. Aventura si tot felul de riscuri o atrag in acelasi timp. Dar se intampla sa se plictiseasca destul de repede.

De asemenea, Elina cultiva inaginea unei femei independente si libere care tine mai mult decat orice la valorile sale. Aici intra egalitatea si emanciparea feminina. Aceasta femeie adora sa se simta iubita, sa seduca si sa fie in centrul atentiei.

Dinamica, curioasa si combativa, Elina nu se lasa in fata obstacolelor ce ii apar in cale. Provocarile sunt o modalitate ideala pentru ea de a-si demonstra propriei persoane ca poate face mult mai bine.

Are o vointa de fier si este cea mai ambitioasa. Este pentru cei din jur o veritabila sursa de inspiratie doarece reuseste mereu in tot ceea ce isi propune.

O veritabila bula de energie, Elina nu are cum sa stea locului. Trebuie mereu sa isi gaseasca o ocupatie sau sa aiba un tel de implinit. Nu ezita atunci cand trebuie sa isi asume anumite riscuri sau cand trebuie sa se lanseze int-un nou proiect. Cauta independenta, autonomia si isi apara cu fervoare ideile.

Va opta cel mai adesea pentru o cariera care sa ii permita sa fie cea mai stralucitoare prin prisma personalitatii sale sau care sa ii ofere noi experiente pentru viata de zi cu zi. Va cauta de asemenea un loc de munca unde nu trebuie sa stea pe scaun.

In iubire este geloasa, posesiva si capricioasa. Are  nevoie de foarte multa afectiune pentru a se linisti. Deci partenerul sau va trebui sa ii dovedeasca mereu iubirea sa.

Lasă un răspuns