Etimologie- adevar, Dumnezeu este abundenta (latina)

Sarbatoare- 17 noiembrie

Elsa este inainte de toate o femeie foarte independenta, care nu vrea sa depinda de cei din jurul sau, mai ales de barbati. Inca de mica, detesta ca ceilalti sa se amestece in treburile sale. De asemenea, adora sa iasa mereu in evidenta si sa fie in centrul atentiei.

Elsa este si foarte dulce iar cei din grupul sau de prieteni adora sa fie in preajma sa. Nu iubeste deloc conflictele si face tot posibilul pentru a se tine mereu departe de ele. Aspira deci la o viata perfecta si departe de orice tip de probleme sau conflicte.

Elsa este o persoana cerebrala care se gandeste de o mie de ori pana sa actioneze. Atunci cand se angajeaza sa faca ceva, depune eforturi supraomenenesti pentru ca totul sa iasa perfect. Inteligenta sa innascuta ii confera un spirit de analiza foarte dezvoltat. Atunci cand vine vorba despre executarea unui anumit lucru este foarte rapida si cere de la cei din jur acelasi lucru.

Inca din copilarie, Elsa este foarte responsabila si foarte inteleapta. Este docila si nu face mofturi atunci cand vine vorba despre autoritatea parintilor. Adora sa se refugieze in casa parinteasca si nu se simte in largul sau decat in acest mediu linistitor si armonios.

Dar din cauza ca Elsa se indoieste mereu de propriile sale capacitati, ii este teama de reusita sau sa avanseze. Astfel ca are nevoie mereu de incurajari si de complimente.

Elsa are foarte mult bun simt si va sti cum sa isi dea seama care ii sunt prietenii adevarati. Da cele mai bune sfaturi si prietenii au un umar pe care sa planga atunci cand dau de probleme.

In domeniul afectiv, Elsa este foarte sentimentala, dar are uneori tendinta de a exagera. Este foarte exigenta, nu tolereaza nici cea mai mica greseala, devenind in anumite cazuri, foarte auoritara chiar. Deci partenerul sau trebuie sa fie foarte intelegator si sa aiba o personalitate foarte puternica. Dar Elsa va fi o mama exemplara si o sotie model.

Pe plan profesional, Elsa va straluci in domeniile care cer precizie si minutiozitate. Cele legate de biologi, estetica, sanatate, dietetica, arta, stiinte exacte sau imoboliar sunt ideale.

1 COMENTARIU

  1. Mă numesc Elsa și sunt șocată pentru că ma regăsesc in aproape tot ce scrie aicia!

Lasă un răspuns