Etimologie-  vine din latinescul Gabinus, un derivat de la Gabii, un vechi oras din Latium

Sarbatoare- 19 februarie

Gabin este mai degraba o persoana solitara si individualista. Cel mai adesea insa, este si foarte rebel si independent, detestand ca cei din jur sa ii spuna ce sa faca. Este ambitios, vrand sa se invarta doar in cercuri inalte si facand absolut orice pentru a-si atinge scopurile.

Are un farmec discret si da dovada de un rafinament fara pereche. Din acest motiv, va reusi foarte repede sa ajunga exact acolo unde isi doreste.

Pentru Gabin, aparenta este primordiala. Este inconjurat de o aura de mister, seducandu-i si fermecandu-i foarte usor pe cei din jur, cu o mica latura inaccesibila. Gabin stie perfect acest lucru si profita din plin de asta.

In ceea ce priveste latura profesionala, este in fata concurentilor sai, datorita faptului ca este extrem de organizat si de ordonat. Unoeri este chiar maniac atunci cand vine vorba despre curatenie, avand avantajul de a transmite despre sine imaginea unui barbat echilibrat si perfect structurat. Va fi cel mai productiv si cel mai eficient atunci cand va lucra singur. Dar autoritatea sa naturala si luarea de initiativa sunt lucrurile care ii permit sa ajunga la cele mai importante posturi, mai ales la cele legate de conducere.

Acuitatea sa intelectuala, dublata de cultura sa generala foarte vasta constituie cel mai mare atu al sau.

Gabin este fascinat de tot ceea ce inseamna straniu, misterios si chiar si irational. Isi poate cultiva astfel o personalitate foarte misterioasa si enigmatica. Stie insa sa dea dovada de intelepciune atunci cand trebuie, mai ales in momentele delicate.

Gabin este foarte seducator si va seduce foarte multe femei. Libertatea nu este pentru el un cuvant in van deci nu il caracterizeaza fidelitatea atunci cand vine vorba despre relatii. Are un spirit foarte deschis, libertin, dar este si destul de autoritar in cuplu.

Mai multe meserii raspund profilului sau, precum cele din domeniul restaurantelor, a gastronomiei sau turismului. Poate sa fie atras si de meseriile din domeniul medicinei, psihologiei sau de cele din domeniul social.

Lasă un răspuns