Etimologie: slab

Sarbatoare: 3 iunie

 

Misterioasa si sensibila, Paula este atat de sensibila incat tinde sa se ascunda in spatele unei masti de impasibilitate, de distanta chiar sau sa se ascunda in spatele unei linisti monumentale. Cele trei numere care ii constituie prenumele (5,22 si 4) sunt karmice si efectele acestora se fac simtite in diferite registre ale vietii. 6, cifra activa a Paulei vine cu o multime de schimbari, calatorii, cu o reusita tardiva, neorientata in mod special spre bunastarea materiala. Paula este o idealista care nu este mereu cu picioarele pe pamant. Datorita aspiratiilor sale inalte, adesea irealizabile, Paula poate cunoaste faze de deceptie intensa, de deziluzii sau depresie. Paula se simte adesea o persoana aparte, marginala, neinteleasa de ceilalti. Mai tarziu s-ar putea ca Paula sa aiba posibilitatea de a reusi in tot ceea ce isi doreste.

 

Copil, Paula este fragila, se simte inferioara. Este esential ca Paula sa se simta inconjurata de persoanele iubite, apreciata si iubita. In momentul in care se simte sustinuta si sprijinita, Paula este capabil sa dea totul din ea. Parintii trebuie sa o sprijine sa isi dezvolte talentul artistic prin intermediul picturii, muzicii sau teatrului.

 

Paula detesta lucrurile artificiale, apreciaza calmul, solitudinea dar si tot ceea ce este neobisnuit. Din punct de vedere sentimental, lucururile nu vor fi simple deloc pentru Paula deoarece are darul de a-si complica inutil viata. Spera sa fie ghicita de ceilalti, nu comunica cu usurinta.

 

Cand vine vorba de alegerea unei meserii de viitor, Paula ezita deoarece nu a reusit sa se maturizeze complet. Prin urmare, prima alegere nu va fi obligatoriu una definitiva. Paula va fi interesata de o meserie in cadrul careia va putea avea grija de altii (medic, psiholog, avocat) sau de o meserie in raport cu publicul, audiovizualul si calatoriile.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns