Etimologie : cel pe care Domnul l-a initiat, l-a ridicat.

Sarbatoare: –

Numele de Achim ii confera purtatorului o natura serioasa, rezervata si individualista. Achim are o personalitate placuta si atractiva, este o aparenta joviala si fermecatoare, este o persoana extrem de prietenoasa. Este apt pentru adaptarea la orice situatie. Are un simt al observatiei crescut si este dotat cu o inteligenta vie, analitica si critica. Adora sa ii faca pe ceilalti sa rada si sa se distreze deoarece pentru el viata este asemeni unui joc. Insa facilitatile sale (curiozitate si adaptare) il pot la fel de bine conduce spre dispersiune ceea ce, pe termen lung, risca sa ii provoace anumite probleme.

Achim nu este pregatit sa lupte cu problemele vietii, se simte dezarmat, neputincios in momentul in care este pus intr-o astfel de situatie. Nu stie cum sa reactioneze in fata unei crize existentiale, are tendinta sa intre in panica. Copil, Achim este vesel si lipicios, comunicativ si afectuos, extrem de preocupat de dezvoltarea sa personala, adesea rupt de realitate, in lumea lui. Parintii lui Achim trebui sa ii ofere o educatie stricta si sa il familiarizeze cu notiuni precum limitele si sa il structureze la maxim deoarece Achim este o persoana extrem de dezorganizata, camera lui arata de fiecare data ca dupa razboi.

Achim are tendinta de a incepe mai multe lucruri odata si de a nu termina nimic. Parintii trebuie sa il incurajeze sa invete minim doua limbi straine si sa ii recomande studiul unui instrument muzical pentru o dezvoltare mai armonioasa. Pentru Achim munca este o corvoada, putine sunt domeniile profesionale pe placul sau.

Lui Achim ii place sa comunice, sa cante, sa se distreze si sa ii faca pe ceilalti sa rada. Ii place sa se faca remarcat si are oroare de singuratate. Din punct de vedere sentimental nu il caracterizeaza fidelitatea insa nicio femeie nu ramane indiferanta in fata farmecelor sale. Senzual si senzitiv, Achim este un seducator fara pereche.

Achim va fi atras de profesii din domenii precum audiovizual, comert, de profesii creative. Va evita meseriile sedentare, care implica rutina, meseriile statice.

Lasă un răspuns