Etimologie – a impodobi, podoaba, a infrumuseta

Sarbatoare –

Ada este o femeie atragatoare si fermecatoare care cauta sa se faca placuta si iubita. Sentimentele sunt extrem de importante pentru Ada care este dispusa sa depuna eforturile necesare pentru ca pacea sa domneasca in jurul sau. Este preocupata de aspectul sau fizic, este cocheta si perfectionista, este extrem de atenta la detalii. Punctul sau slab este dat de faptul ca este extrem de sensibila, are o imaginatie bogata si are tendinta sa se lase prada angoaselor.

Ada cauta de la membrii familiei sale siguranta si protectia, atat de necesare echilibrului sau psihic. Este o femeie sociabila care apreciaza toate placerile oferite de viata si care comunica cu oricine cu deosebita usurinta, se foloseste in contactul cu oamenii de farmecul, diplomatia si simtul umorului. Are tendinta in unele situatii sa fie fie fragila, tematoare, dependenta de ceilalti, fie determinata sa se realizeze, sa isi indeplineasca toate visele marete. Fie va incerca sa isi concretizeze toate obiectivele dezvoltandu-si in acest sens atuuri precum perfectionism, rabdare si simtul efortului insa asta nu inseamna ca este la adapost de crizele nervoase, fie va incerca sa evadeze in vise si in imaginatie, refugiindu-se in indolenta si indecizie, osciland intre mai multe orientari sau refugiindu-se sub aripa unui partener de viata care sa compenseze aceste lipsuri.

Copil, Ada se arata impresionabila, capricioasa si timida si extrem de dependenta de mediul sau. Parintii trebuie sa o invete sa fie autonoma, sa ii dea responsabilitati si datorii altfel risca sa devina un copil capricios. In plus, parintii nu trebuie sa ii intareasca tendintele obsesive si sa o ajute sa isi invinga imaturitatea, asta deoarece va sti sa profite din plin de micile probleme de sanatate si de lipsa apetitului in propriul sau folos.

Ii place sa se asocieze, sa coopereze si sa colaboreze, sustinerea afectiva are pentru ea o mare insemnatate. Deoarece este destul de influentabila, mediul familial va avea un cuvant mare de spus in ceea ce priveste alegerea profesiei sale. Va fi atrasa de invatamant, medicina sau de economie sau gestiune.

Lasă un răspuns