Etimologie – adal- nobil si heid- tip, neam, fel (germana)

Sarbatoare – 16 decembrie

Adelaida este un model de echilibru si de moderatie. In acelasi timp, este dotata cu o inteligenta fara pereche si de bun simt in orice circumstante. Este un suflet extrem de sensibil si de romantic.

Dar Adelaida este mai mult decat atat. Este o persoana in perfecta armonie cu ea insasi, lucida si concreta in tot ceea ce face. De asemenea, este afectuoasa si idealista in domeniul iubirii.

Adelaida este de altfel, o femeie de principii inalte, o persoana integra pe care te poti baza a carei indemanare si ale carei cunostinte sunt cel mai adesea irerprosabile. Dar inainte de toate, Adelaida este o persoana inteligenta, echilibrata si sensibila.

Adelaida isi masoara mereu cuvintele, nu ii judeca pe cei din jurul sau si este foarte intelegatoare. Este dotata cu un simt al diplomatiei fara pereche, dar si cu unul al moderatiei in tot ceea ce face.

Se va descurca cel mai bine atunci cand trebuie sa rezolve conflicte, jucand cel mai adesea rolul de mediator, care o prinde foarte bine. Prietenii si familia sa apeleaza foarte des la ea atunci cand au nevoie de sfaturi sau de ajutor. In plus, nu ii refuza niciodata atunci cand ii cer ajutorul.

Datorita amabilitatii si compasiunii de care da dovada, acesta femeie dulce si agreabila este o veritabila sursa de inspiratie pentru anturajul sau.

Adelaida este o femeie foarte ambitioasa care nu se va lasa niciodata dominata de emotii sau de ratacirile de moment. In orice caz, va incerca mereu sa gaseasca o cale de mijloc.

 

Atunci cand vine vorba despre locul de munca, nu va ezita atunci cand trebuie sa munceasca din greu. Dar va incerca in acelasi timp sa gaseasca cat mult timp si pentru familie.

In domeniul profesional, Adelaida stie cum sa isi motiveze echipa, fiind voluntara, determinata si ambitioasa. Nu are problema cu ierarhia, dar va vorbi atunci cand i se pare ca i se face vreo nedreptate.

In iubire, este foarte atenta si foarte tandra. Va pune nevoile parteneruluii sau inainte de ale sale, dar nu va ierta tradarea si minciuna.

Lasă un răspuns